NEESON O SMRTI ŽENE

VIDEO: POTRESNA ISPOVIJEST SLAVNOG GLUMCA 'Još uvijek čekam kad će ušetati kroz vrata'

Slavni holivudski glumac Liam Neeson otvorio je dušu i progovorio o svakodnevnoj tuzi s kojom živi nakon tragične smrti njegove supruge, glumice Natashe Richardson, koja je prije pet godina poginula u bizarnoj skijaškoj nesreći.

Glumac je u intervjuu, koji će se u nedjelju prikazati na CBS-u u emisiji "60 minuta", rekao da mu se njezina smrt u 45. godini i dalje ne čini stvarnom.

Neeson je kazao da je stigao u kanadsku bolnicu da bi mu liječnici kazali kako je mozak njegove supruge mrtav.

- Bila je prikopčana na aparate. Ušao sam u njezinu sobu i rekao joj da je volim: - "Ljubavi, iz ovoga se nećeš izvući, udarila si glavom" - kazao je Neeson.

- Mi smo davno prije sklopili pakt. Ako netko od nas dvoje ostane u vegetativnom stanju, drugi će isključiti aparate. To je bila moja prva pomisao: - "OK, ove cjevčice moraju nestati. Izgubio sam je" - prisjetio se glumac u intervjuu.

Neeson ističe da mu se još i danas čini da to sve nije bilo stvarno i svakoga dana očekuje kad će Natasha ušetati kroz vrata.

Sada, kako kaže, Natasha živi u troje ljudi.

- Donirala je tri organa, srce, bubrege i jetru. U ovom trenutku ona održava troje ljudi na životu. To je sjajno i mislim da bi ona bila oduševljena time - kazao je Neeson.

Irski glumac oženio je Natashu Richardson 1994. godine i par ima dva sina.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. srpanj 2024 07:53