ALBUM 'NEZGODNA'

VIDEO: PJEVAČICA ANTONIJA ŠOLA OBJAVILA JE NOVI SINGL Nepopravljiva romantičarka pjeva o ljubavi

Osim što piše tekstove za svoje pjesme, Antonijine su stihove otpjevali i Tony Cetinski te Toše Proeski
 Borko Vukosav

Pjevačica Antonija Šola ovih dana objavila je novi singl “Nešto kao volim te”, a nalazi se na njezinom posljednjem albumu “Nezgodna”. Iako iza sebe ima dosta autorskih uradaka, najdraža pjesma joj je, kako kaže, ona koju je snimila u duetu s Tošem Proeskim, “Volim osmijeh tvoj”.

Osim što piše tekstove za svoje pjesme, Antonija je surađivala i pisala za niz drugih glazbenika.

“Pisala sam za Tošu, ali i za Tonyja Cetinskog, Maju Šuput, Zdravka Čolića, Crvenu jabuku, Olivera, Ninu Badrić te brojne druge estradnjake”, otkriva.

Na pitanje je li ikad požalila što neku od pjesama ipak nije sama otpjevala, odgovara:

“Nikad, meni je zadovoljstvo pisati za kolege, a nemoguće je sam otpjevati sve te pjesme, pjesma sama nađe svoj put ili kroz mene ili kroz druge pjevače i ja je pustim da ona bira”, kaže uvijek nasmiješena i vesela Antonija. Svjesna je toga da svojim izgledom plijeni pažnju, ali ističe kako ne može za to preuzeti nekakve zasluge jer je, kao i svi ljudi, djelo majke prirode.

“Splet gena i naslijeđa je učinio svoje i zahvalna sam na tom daru ljepote i zdravlju, njegujem ga i čuvam tijelo, ali i duh koji zrači iz tijela, očiju, osmijeha i bez kojeg tijelo propada”, opisuje poetično ova nepopravljiva romantičarka koja ne može zamisliti život bez glazbe.

O svom ljubavnom životu ne želi govoriti javno, ali zato otkriva kako za nju izgleda savršeni romantični spoj: "Dečko dođe po mene, ponese gitaru dekicu i košaru za piknik u ljetno predvečerje, dobro crno vino, jagode, prepečenac, namaz sa tartufima, parmezan, malo grožđa, belgijske čokoladice, i odvede me na najljepši vidikovac u blizini", kaže nam Antonija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. lipanj 2024 08:55