NAJSTROŽE TAJNE

VIDEO: OVO SU DETALJI 'SEKS UGOVORA', PROSTITUTKE SU GA MORALE POTPISATI Charlie Sheen ih je prisiljavao na šutnju... evo kako

Charlie Sheen u bombastičnom TV intervjuu priznao je da je HIV pozitivan, a u javnost je odmah nakon toga procurio ugovor koji su morale potpisati sve njegove seksualne partnerice. Ili partneri, taj detalj u ovom trenutku nije poznat.

Kako je Sheen, poznat po raskalašenom životnom stilu punom droga, alkohola i prostitutki, u svoju kuću često dovodio prostitutke, u namjeri da svoju tajnu zaštiti i sačuva tajnom, zaštitio se ugovorom.

Sve seksualne radnice su prije ulaska u kuću morale potpisati taj ugovor.

Američki InTouch donosi presliku jednog takvog ugovora.

Najvažnija stavka ugovora jest dakako ona koja zabranjuje bilo kakvo iznošenje informacija o tome što se događalo u kući (usmenih ili pisanih), a ako se to dogodi, akteri će biti tuženi.

Niti jedna tzv. povjerljiva informacija nije smjela biti objavljena nigdje: niti u novinskim člancima, niti na socijalnim mrežama, a nije se o tome smjelo govoriti niti prijateljima, niti obitelji. Ili slijede pravne konzekvence, odnosno tužba.

'Potpisujući ovaj ugovor, unaprijed se odričemo prava koja bi nam eventualno mogla biti dosuđena na sudu pred porotom', stoji i ugovoru. Hoće li ova vrsta ugovora biti dovoljna da zaštiti Charliea Sheena od tužbi koje će zasigurno uslijediti, pokazat će vrijeme.

Najveći problem će, čini se, biti to što su se već javile neke njegove partnerice koje tvrde da ih nije informirao o tome da je HIV pozitivan. Dok on tvrdi drugačije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. srpanj 2024 10:37