TRENUTAK ZA PAMĆENJE

VIDEO: 'ON JE PRAVI DŽENTLMEN I LASKAVAC' Zagrepčanka Maja (21) koju je Robbie Williams na koncertu odveo u krevet

Slavni pjevač uvijek odabere jednu sretnicu iz publike, a ovaj put radilo se o 21-godišnjoj Zagrepčanki
 YouTube

Na sinoćnjem koncertu Robbieja Williamsa na maksimirskom stadionu uživalo je 40 tisuća vjernih obožavatelja, no jedna od njih doživjela je posebnu čast.

Naime, slavni pjevač je u svom stilu, kao što to čini na svakom svojem nastupu, odabrao jednu djevojku iz publike, a ovoga puta sretnica je bila 21-godišnja Zagrepčanka Maja.

Robbie ju je primio za ruku i doslovce odveo u krevet na pozornici, a zatim zajedno s njom zapjevao pjesmu "Strong".

- Majo, možda misliš da sam ja pervertit, ali ja te samo želim utopliti, a to znam učiniti samo tako da te odvedem u krevet - rekao je Robbie Maji nakon što joj je izljubio ruke.

Ushićena Zagrepčanka Maja danas je za Antenu Zagreb ispričala kako je ona vidjela trenutak koji će joj zauvijek ostati u pamćenju.

Voditeljica je objasnila kako je Robbie na prijašnjim koncertima birao djevojke po veličini grudi, te je upitala Maju da li je to bio slučaj i kod nje.

- Nisam sigurna da mi je uspio vidjeti grudi jer je bilo puno ljudi - poručila je Maja, te je prepričala svoj doživljaj sa slavnim pjevačem.

- Kad sam mu rekla koliko godina imam, rekao je da sam legalna. Što se događalo onih pola minute na koliko smo nestali, to neću reći, neka bude moja i Robbiejeva tajna. Moram reći da je pravi džentlmen i laskavac - kazala je Maja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. listopad 2024 10:23