GOTOVO KAO ORIGINAL

VIDEO: NOVI FILM O CURICI KOJOJ JE UZOR MENADŽER DINAMA Pogledajte kako je mala glumica fenomenalno 'skinula' Zdravka Mamića

'Ti mene nosiš' debitantski je dugometražni film redateljice i scenaristice Ivone Juke, a premijera mu je 25. svibnja
 YouTube

U središtu dirljive obiteljske priče, čija je premijera 25. svibnja, je djevojčica Dora ( Helena Beljan) koja je impresionirana Zdravkom Mamićem kojeg u filmu često imitira. Dora želi postati nogometna menadžerica, a uzor joj je Mamić. Dane provodi na internetu gdje proučava Mamićev lik i djelo i upija sadržaje o korupciji, suđenjima i sukobima unutar nogometnog svijeta.

'Ti mene nosiš' debitantski je dugometražni film redateljice i scenaristice Ivone Juke i njezine sestre, producentice Anite Juke, a premijera mu je 25. svibnja.

U redovno kino prikazivanje kreće tri dana poslije, no film će se već ovog vikenda naći na festivalu 'Obiteljsko filmovanje' gdje ga možete pogledati besplatno.

Zanimljivo je da se u filmu pojavljuje i izblajhani Josip Katalenić, gotovo zaboravljena tinejdžerska zvijezda iz Međimurja, koji igra glumca sapunice i sam za sebe kaže da su 'curice za njim lude'.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 20:30