SOLIRANJU SE NAZIRE KRAJ

VIDEO: NOVA LJUBAV NAPOKON NA POMOLU? Našoj seksepilnoj pjevačici gatara prorekla da će je visok, crn muškarac hipnotička pogleda oboriti s nogu

 PROMO

Brojni splitski obožavatelji Nives Celzijus konačno će doći na svoje. Popularna pjevačica u subotu 13. svibnja nastupa na otvorenju ljetne sezone kultnog kluba Tropic, koji sve goste, povodom obljetnice svoga rada, časti besplatnim ulazom na Nivesin koncert.

PROMO

- Splitska publika i ja volimo se jako i dugo. Jedva čekam da ponovno zajedno zapjevamo. Zadnji koncert u Tropicu prije nepune dvije godine bio mi je jedan od najdražih u karijeri. Ogromna gužva ispred kluba, simpa publika koja je ludovala sa mnom do jutra i komentari fanova dan kasnije na društvenim mrežama - to se ne zaboravlja. Doslovce smo zapalili klub. Baš zato se ovom koncertu posebno veselim, a sa svojim bendom pripremila sam opasan dernek do jutra, ali i neka slatka iznenađenja - rekla je Nives uoči dolaska u Dalmaciju.

PROMO

Dodaje, napola u šali, kako ove subote na koncertu u Splitu očekuje i muškarca svog života.

- Izgleda da će ovaj nastup biti i sudbinski predodređen. Naime, na društvenoj mreži javila mi se jedna gospođa, teta Julija, koja proriče iz karata, i u inbox mi je poslala cijelu analizu prema kojoj mi u tarotu stoji da ću se krajem tjedna zaljubiti u prekrasnog visokog crnog muškarca hipnotička pogleda, koji će me oboriti s nogu. Budući da sam za vikend na koncertu u Splitu, moguće je da se radi o nekom fatalnom Splićaninu. Nazovite me poslije vikenda da provjerite je li se ispunilo ovo proročanstvo - zaključila je dobro raspoložena pjevačica.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. lipanj 2024 12:06