TIJEKOM OTVARANJA OI

VIDEO Nije ju trebalo nagovarati:Kraljica oduševljeno prihvatilanastup s Jamesom Bondom!

 YouTube

LONDON - Britanska kraljica Elizabeta oduševljeno je prihvatila ideju da sudjeluje u snimanju videa s proslavljenim špijunskim likom Jamesom Bondom emitiranog tijekom otvaranja Olimpijskih igara u petak u Londonu i nije ju trebalo puno nagovarati, priopćili su izvori iz Buckinghamske palače.

"Kraljica je bila oduševljena što je zamoljena da sudjeluje u nečem tako posebnom", kazala je glasnogovornica Buckinghamske palače za Reuters. "Bilo joj je drago sudjelovati, to su naše Olimpijske igre."

Britanska kraljica glumila je samu sebe u videu u kojem britanski glumac Daniel Craig, utjelovljujući Jamesa Bonda, dolazi u Buckinghamsku palaču po kraljicu kako bi ju otpratio na otvorenje igara. Nakon što neko vrijeme čeka da ga zamijeti, Bond se nakašlje i kraljica, koja piše za svojim stolom, okreće se prema njemu i pozdravlja ga riječima "Dobra večer, gospodine Bond", te ustaje i odlazi helikopterom iz palače u njegovoj pratnji.

Londonski gradonačelnik Boris Johnson, koji je pratio 86-ogodišnju kraljicu tijekom obilaska Olimpjiskog parka u subotu, kazao je kako je bila oduševljena filmskim nastupom te ju je zanimalo da li se dopao ljudima.

Kraljici je bilo drago i što su njezina dva omiljena korgija Monty i Holly također igrala istaknutu ulogu u spotu.

Ideja o njezinu sudjelovanju pojavila se još prošle godine i predsjednik organizacijskog odbora Seb Coe, koji se obratio palači s molbom, nije dugo čekao na pozitivni odgovor.

Upitana da li je to posljednja filmska uloga kraljice njezina glasnogovornica je kazala: "Nikad ne reci nikad, no vjerujem da da - ovo je bio vrlo jedinstveni slučaj."

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. srpanj 2024 17:34