GLUMCI RAZVALILI

VIDEO: NAJZANIMLJIVIJE FILMSKE AUDICIJE Evo kako su se probile Scarlett Johansson, N. Portman...

 Screenshot

Hollywoodska srcedrapajuća romantična drama 'The Notebook' ('Bilježnica') neki dan je proslavila desetu godišnjicu.

Ovisno o vašem karakteru, film bi se mogao nazvati izrazito romantičnim ili pak izrazito deprimirajućim - no jeste li znali da je glavna glumica Rachel MyAdam savršeno pogodila svoju ulogu od samog početka?

Na audiciji za ulogu tvrdoglave i ludo zaljubljene Allie Hamilton McAdam je totalno očarala, a ta je snimka na YouTubeu dosad prikupila tisuće i tisuće klikova. Kada ju pogledate, shvatit ćete da bolju za tu ulogu nisu mogli izabrati.

Kao glavnog glumca izabrali su Ryana Goslinga i napravili potpuni hit.

Pogledajte još neke od najupečatljivijih audicija koje su slavni morali proći prije nego su dobili uloge u filmovima:

Scarlett Johansson za ‘Jumanji’

Iako Johansson nije dobila ulogu u ovom obiteljskom filmu iz 1995. - izgubila je u bici s Kristen Dunst - snimka s audicije prikazuje mali uvid u njezin glumački život dok je još bila dijete, kojih šest godina prije nego li je 2001. dobila glavnu ulogu u kultnom klasiku 'Ghost World' ('Svijet duhova').

Henry Thomas za ‘E.T.’

Henry Tomas imao je samo deset godina kad je na audiciji za ulogu Elliotta Taylora spektakularnom glumom oduševio sve prisutne. Suze su tekle niz njegovo lice, a maleni glumac molio je vladine dužnosnike da ne odvedu njegovog najboljeg prijatelja - izvanzemaljca. U posljednjim sekundama audicije, čuje se Steven Spilberg kako iza kamere govori: - Ok dečko, imaš posao.

Audrey Tatou za ‘Amelie’

Iako ne govorimo francuski i na ovom videu nema prijevoda, Audreyin performans i govor tijela govori nam da ne postoji nitko drugi tko bi ulogu Amelie odigrao tako dražesno kao ona.

Steve Carell za ‘Anchorman’

Steve Carell na audiciji za otkačenog meteorologa Bricka Tamlanda pocrvenio je od smijeha poput rajčice, a pritom nasmijao i čitavu filmsku ekipu.

Ellen Page za ‘Juno’

Page je dosad glumila u nekoliko poznatih filmova, no uloga u filmu 'Juno' ostala je najzapamćenija, a ovo je podsjetnik zašto je to tako.

Natalie Portman za ‘Leon profesionalac’

Prije točno 20 godina 13-godišnja Natalie Portman dobila je svoju prvu filmsku ulogu u filmu 'Leon: The Professional' (Leon profesionalac).

Rose Byrne za 'Samo ga dovedi'

Posebno moramo istaknuti audiciju za film 'Get Him to the Greek' ('Samo ga dovedi'), kao jednu od najsmješnijih proteklih godina, što trebamo zahvaliti humorističnoj Rose Byrne.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. lipanj 2024 18:08