SVAKAKO POSLUŠAJTE!

VIDEO: MLADE NADE ROCK SCENE Široke ulice rokaju domaćom glazbenom scenom!

Početkom ljeta 2012. godine, nakon što je shvatio da se njegovi tekstovi počinju gomilati, mladi gitarist i tekstopisac Borna Ocvirk pomislio je kako je krajnje vrijeme da ti tekstovi dobiju svoj zvuk i glas. Uz prijatelja Filipa Komadinu koji je pristao njegove tekstove opjevati, došao je na ideju osnivanja benda. Nije im dugo trebalo da pronađu ostatak današnje postave, pa su im se tako do početka jeseni pridružili bubnjar Marko Balenović i basist Ivan Cottiero.

Svoju prvu zajedničku probu imali su 23. rujna iste godine, datum koji ćemo pamtiti kao rođenje novog hrvatskog rock benda – Širokih ulica.

Samo par mjeseci trebalo je ovom neobičnom spoju mladih glazbenika da uvježbaju 10-ak autorskih pjesama s kojima su nastupili u par zagrebačkih klubova. Tako su u samom startu već osvojili na stotine znatiželjnika i poklonika dobre rock glazbe u Sax!-u, Retru, Praćki, Hard Placeu, Ribnjaku i drugim zagrebačkim klubovima.

Danas ova četiri mlada talenta donose svoj prvi službeni singl, pod simboličnim nazivom za početak glazbene karijere, „Sve je u redu“. Za svoj prvi singl, uz pomoć mladog redatelja Dejana Vranjanina, osmislili su i video spot u kojem možete upoznati ova mlada rock lica!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. srpanj 2024 18:18