TIJEKOM SUPER BOWLA

VIDEO KOJEG SU SVI ČEKALI Evo kako je izgledalo novo okupljanje ekipe 'Seinfelda'

 Twitter

Ekipa Seinfelda okupila se prije nekoliko dana u blizini kafića 'Tom's Restaurant' gdje su snimili brojne scene u nekadašnjoj seriji 'Seinfeld'.

Prvo se šuškalo o ponovnom okupljanju pa o reklami za Super Bowl, a Jerry je to oboje demantirao.

Okupljanje dijela ekipe doista je eminitrano tijekom Super Bowla, ali samo kratka verzija montirana za televiziju. Dio je to epizode za Jerryjevu web seriju 'Comedians in Cars Getting Coffee'.

Snimka donosi razgovor o kavi između Jamesa Alexandra koji glumi Georgea Constanzu te Jerryja Seinfelda i Newmana kojeg glumi Wayne Knight. Epizodu je režirao Larry David koji je sa Jerryjem stvarao slavnu seriju.

'Televizijska kuća Fox je pristupila Larryju i meni i predložila da ovo napravimo. Stoga smo mislili da bi bilo smiješno ubaciti Jerryja, Georgea i Newmana u 'Comedians in Cars Getting Coffee'. Larry i ja smo napisali scenarij u jednom pokušaju kao nekada', otkrio je Seinfeld.

Kao što je i rekao Jerry, ova snimka nije bila reklama za neki brend tijekom Super Bowla jer je Fox tražio zanimljiv skeč koji će pustiti tijekom pauze, a kako se Seinfeldu i ekipi svidjela ideja snimili su i dužu verziju za internet seriju.

O čemu se radi i o čemu je stara ekipa razgovarala, pogledajte u videu!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. rujan 2024 18:56