'PRIJATELJI' NA OKUPU

VIDEO: JENNIFER ANISTON NIJE MOGLA SUZDRŽATI SUZE Glumicu rasplakali stari prijatelji: ‘Serija je bila naša prilika života’

 Screenshot YouTube

Slavna glumica Jennifer Aniston morala je brisati suze s lica u nedjelju tijekom emisije posvećene legendarnom televizijskom redatelju Jamesu Burrowsu kad se ujedno našla sa starim ‘Prijateljima’, ekipom koja je radila jednu od najpoznatijih američkih TV serija.

47-godišnja Jennifer gostovala je zajedno s Courteney Cox, Lisom Kudrow, Davidom Schwimmerom i Mattom LeBlancom u dvosatnom specijalu ‘Must See TV: An All-Star Tribute to James Burrows’ emitiranom na NBC-ju. Zadnji član slavne šestorke, Matthew Perry, ispričao se što ne može prisustvovati zbog pripreme predstave u Londonu.

‘Sve dugujemo Jimu Burrowsu jer nam je dao priliku života. Zajedno smo prošli prijateljstvo, obitelji, slomljena srca, rođenja beba, sve’, rekla je Aniston.

Glumica je pokušavala suzdržati suze dok je Burrows izlazio na pozornicu. Specijal je vodio Andy Cohen, a na pozornici se izredalo više od 40 glumaca koji su radili s Burrowsom na serijama poput ‘Taxi’, ‘Cheers’, ‘The Big Bang Theory’, ‘Frasier’, ‘Will & Grace’ i ‘Mike & Molly’.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. rujan 2024 20:35