BURNA REAKCIJA

VIDEO: FANOVI DINE PETRIĆA OČAJNI, SUMNJAJU NA NAMJEŠTALJKU! Ne stišava se bura oko ispadanja miljenika publike

 Screenshot HTV

Navijači Dine Petrića na društvenim mrežama dovode u pitanje legitimnost prolaska Nine Kraljić, smatrajući da je zbog njihove brojnosti njezina ogromna prednost prenapuhana i nerealna.









































Oglasila se i tvrtka fun-Agent d.o.o. koja obavlja poslove providera za glasovanje na mrežama domaćih operatera, te za HRT tehnički realizira glasovanje u showu The Voice - Najljepši glas Hrvatske te opovrgnula priče o tehničkim poteškoćama, kako prenosi T-portal.

'...vezano uz upite oko poteškoća do kojih je temeljem informacija korisnika dolazilo za vrijeme emisije The Voice, obavještavamo Vas, nakon uvida, da je s tehničke strane i glede našeg dijela posla i odgovornosti sve bilo u potpunosti ispravno', navodi se u izvještaju o sinoćnjem glasovanju.

Što je na sve to rekao Dino Petrić pročitajte u njegovoj objavi na Facebooku:





U svemu sad mogu naci nesto lipo. I reci zivote dobar tidan. Dobar dan i svima vama koji ovo citate i zahvaljujem vam...

Posted by Dino Petrić - The Voice - Official on Sunday, April 19, 2015




Hoće li ove percipirane nepravilnosti imati utjecaj na nadolazeće finale ovog razvikanog, ali i u posljednje vrijeme kontroverzama obilježenog projekta tek treba vidjeti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. rujan 2024 18:10