NAPAD ILI SAMOOBRANA?

VIDEO: DIDDY ZAVRŠIO U ZATVORU! Reperski mogul s utegom u ruci nasrnuo na trenera američkog nogometa?

10 October 2013 - Hollywood, California - Sean 'P. Diddy' Combs. Kenny "Babyface" Edmonds Honored On The Hollywood Walk Of Fame. Photo Credit: Russ Elliot/AdMedia/ADMEDIA_adm_BabyfaceStar_RE_011/Credit:Russ Elliot/AdMedia/SIPA/1310112236
 SIPA/CROPIX / Russ Elliot/AdMedia

Poznati američki reper Diddy uhićen je u ponedjeljak navečer nakon obračuna sa trenerom američkog nogometa Salom Alosijem. Razlog sukoba je izderavanje trenera na Diddyjevog sina Justina na popodnevnom treningu. Nekoliko sati poslije mini-incidenta na igralištu reperski mogul je otišao na sveučilište UCLA s namjerom da priupita Alosija u čemu je problem, ali ovaj nije htio ni čuti ni vidjeti Diddyja.

Štoviše, Alosi je zaprijetio Diddyju da napusti kampus ili će pozvati osiguranje.

- Nema problema, ja ću pozvati policiju - odgovorio mu je reper na što je Alosi potpuno izgubio živce. Nasrnuo je na Diddyja, ali reper se brzo snašao, uzeo je utege u ruke i zauzeo obrambeni položaj. Srećom, policija je brzo upala na kampus i spriječila eskalaciju sukoba.

Međutim, Diddy je završio u lisicama i čuvari zakona su ga strpali u zatvor. Policajcima je izjavio da je sve radio u samoobrani.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. lipanj 2024 11:30