ZVIJEZDE 'BRILJIRALE'

VIDEO: CRITICS' CHOICE AWARDS Kad se svečana ceremonija pretvori u cirkus prepun psovanja

 Screenshot/YouTube

U četvrtak navečer dodjeljene su Critics' Choice Awards glumcima iz Hollywooda, a među nagrađenima bila je i Sandra Bullock koja je zbog svog nastupa danas pravi viralni hit.

Kad se popela na pozornicu preuzeti nagradu za najbolju glumicu, Sandra je u svojoj glavi imala cijeli govor, ali ju je u jednom trenutku prekinula glazba iz zvučnika koja ju je trebala upozoriti da predugo priča i da skrati govor.

'Koji ku***?!', izderala se Sandra pred brojnim kamerama i gostima dodjele nagrada.

Nakon Sandre, od psovanja se nije mogao suzdržati ni Bradley Cooper koji je druge glumce nazvao 'je***im glumcima'.

Sandra je svoju nagradu dobila zbog uloge u filmu 'Gravity', a Bradley za 'American Hustler'. Osim njih, nagrađeni su i Matthew McConaughey, Cate Blanchett, Jared Leto te Leonardo DiCaprio. Nagradu za najboljeg redatelja primio je Alfonso Cuaron za film 'Gravity'.

Isti dan objavljene nominacije za Oscar 2014.

U četvrtak su objavljene i nominacije za Oscare, a najviše nominacija imaju 'Američki varalice' i 'Gravitacija' i to čak 10 njih te 'Vuk s Wall Streeta' koji ima devet nominacija.

Među nominiranim filmovima u kategoriji najboljeg filma našli su se kino hitovi 'Američki varalice', 'Vuk s Wall Streeta', 'Gravitacija' i 'Dobri dileri iz Dallasa'.

Matthew McConaughey, Christina Bale i Leonardo DiCaprio našli su se u kategoriji najboljih glumaca, dok su u kategoriji najboljih glumica Amy Adams, Sandra Bullock i Cate Blanchett.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. srpanj 2024 17:00