IZABRAN NOVI BATMAN

VIDEO: ČEKA LI AFFLECKAISTA SUDBINA? Mrzili su izborLedgera za Jockera, akasnije ga ipak obožavali

Sudbina se očito ponavlja, jer obožavatelji Batmana ponovno negoduju oko novog izbora glumca. Naime, novog Batmana utjelovit će Ben Affleck.

Nevjerojatno, no istinito. Javnost prije nego li je 2008. pogledala nastavak filma o Batmanu, Vitez tame, nije imala riječi hvale za Heatha Ledgera koji je utjelovio ulogu Jockera.

Naime, internet je 2006. godine, kada je objavljeno da će Heath Ledger glumiti zlikovca, bio zasut negativnim komentarima.

Mnogi su se pitali zašto takvu ulogu utjelovljuje ljepotan, te nije li bolji izbor primjerice Sean Penn, Robin Williams ili pak Johnny Depp.

U fotogaleriji pogledajte kompilaciju komentara s Reddita koja prikazuje najmanje 10 stvari koje su obožavatelji Batmana zamjerali Heathu Ledgeru koji je za ulogu u filmu Vitez tame posthumno dobio Oscara za najboljeg sporednog glumca, Zlatni globus za najboljeg sporednog glumca, nagradu BAFTA-e i mnoge druge nagrade, a fanovima Batmana postao je najobožavaniji lik.

Podsjetimo, nedavno je objavljeno da će u nastavku serije o Supermanu, u kojem će se sučeliti dva maskirana superjunaka, novog Batmana glumiti Ben Affleck. Sudbina se očito ponavlja, jer obožavatelji Batmana ponovno negoduju oko novog izbora glumca.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. lipanj 2024 22:57