OBOŽAVATELJI U DELIRIJU

VIDEO: 'BIT ĆE OVO VELIKA GODINA! MOGAO BIH ZAPLAKATI OD SREĆE!' Vraćaju se Danny i Sandy iz 'Briljantina'! Povod - 40. rođendan hit mjuzikla!

 
Olivia Newton-John i John Travolta
 Profimedia, Hollywood Archive

Kultni filmski mjuzikl redatelja Randala Kleisera iz 1978. stajao je 29,5 milijuna kuna, a zaradio je nevjerojatne 2,4 milijarde kuna! Blockbuster u lipnju ove godine slavi 40. rođendan, a tom prigodom glavne zvijezde - John Travolta (64) i Olivia Newton-John (69) - pripremaju spektakularno iznenađenje za obožavatelje!

Kako piše The Mirror, američki glumac, koji je u hit filmu utjelovio srednjoškolca, zločestog dečka Dannyja Zucka, već neko vrijeme užurbano radi na remakeu "Briljantina". Izvor blizak Travolti otkrio je kako će holivudska zvijezda s australskom kolegicom, koja je igrala Sandy Olsson, imati specijalni performans povodom rođendana mjuzikla, ali još nije poznato u kojem obliku i opsegu.

John ide i na satove pjevanja kako bi savršeno izveo legendarne singlove iz filma - "You're the One That I Want", "Summer Nights", "Hopelessly Devoted to You" i druge.

- Još je prerano za iznošenje detalja, ali bit će ovo velika godina! Pošteno ćemo proslaviti 40. rođendan! Već sad bih mogao zaplakati od sreće! - izjavio je nedavno Travolta. Šuška se kako su zvijezdama mjuzikla već ponudili i svjetsku "Briljantin" turneju, ali još nema potvrde hoće li se to zaista i realizirati.

Ipak, glumac je, otkriva izvor blizak njemu, u nekoliko navrata izrazio želju za sličnim projektom.

- John bi s ekipom iz filma najradije preletio cijeli svijet u svome mlažnjaku i promovirao 'Briljantinov' remake. To bi bio ogroman uspjeh - rekao je izvor.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. travanj 2024 18:16