VELIKI TEST

VIDEO: AUUUU, KAKO SU SE STANARI BLAMIRALI ODGOVARAJUĆI NA PITANJA IZ POVIJESTI 'Tesla je umro u Italiji, a Island je glavni grad Islanda'

 Screenshot

Big Brother je testirao opću informiranost stanara, a pobjedu je odnio Istok.

Ervin i Tina bili su zaduženi za regularnost natjecanja koje je Big Brother zadao kao još jedan dnevni zadatak. Stanari su morali dati odgovore na pitanja opće kulture, od povijesti, show biznisa, zemljopisa i slično.

Darko, koji je priznao da je gotovo ponavljao povijest, rekao da je Drugi svjetski rat započeo 1941., te je pokušao uvjeriti Barbaru da je Nikola Tesla umro u Americi, dok je ona inzistirala da je to netočan odgovor i predložila Italiju.

Goran i Zorica nisu znali da je žena Kanyea Westa koja iskače iz paštete, Kim Kardashian, poznata po svojoj zadnjici, a kao najveći gaf potkrao im se glavni grad Islanda, Reykjavik.

Na kraju je Big Brother pozvao suce i vođe timova kako bi proglasili pobjednika. Zapad je imao 5 od 12, a istok 9 od 12 točnih odgovora. Luća se kao vođa Istoka istinski veselio pobjedi, a Zapadu je poraz teško pao.

Zbunjene stanare pogledajte u dnevnim emisijama Big Brothera, a ako vas zanimaju ostale igre koje su pred stanarima, budite u 20 sati uz RTL kada idu Big Brother Igre uživo.





Još jedno pitanje ih je zbunilo, ali su većinu pitanja su pogo...

Još jedno pitanje ih je zbunilo, ali su većinu pitanja su pogodili. #VelikiBrat

Posted by Veliki Brat on Tuesday, 20 October 2015




Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 06:26