VELIKE NISU U TRENDU

Victoria izvadila silikone, Banfić još o tome ne razmišlja

Nakon što se Victoria sa sinovima uputila u kino pogledati Avatara, mnogi su se zapitali što se događa s njenim grudima

ZAGREB - Najnovije fotografije Victorie Beckham, supruge poznatog britanskog nogometaša Davida Beckhama, pokrenule su priče o njezinoj ponovnoj, četvrtoj po redu operaciji grudi. Gospođa Beckham snimljena je u Los Angelesu sa sinovima Romeom i Cruzom u kratkoj majici, koja je otkrila da je njezino poprsje čak duplo manje nego što je bilo prije dvije godine.

Iako nikada nije htjela potvrditi da je išla “pod nož”, povijest njezinih operacija poznata je još s kraja devedesetih kada je bivša “Spiceica” prvi put dala ugraditi silikonske implantate. Tada pjevačica, Victoria je 1999. godine dala svoju prirodnu “jedinicu” povećati na “trojku”, nakon što je rodila prvog sina Brooklyna.

Victoria je, pisalo se tada, prvo željela samo “podignuti” grudi, koje su se opustile nakon dojenja, no ipak nije “odoljela” silikonima. Dvije godine kasnije, njezine su grudi ponovno “porasle” na četvorku, a to se razdoblje od 2002. do 2006. pamti i po njezinim dubokim dekolteima.

Loša estetika

Victorijina “četvorka” često je bila primjer loše estetske operacije, budući da su joj grudi, na iznimno mršavom tijelu, djelovale poput dviju lopti, a i sama se Beckhamica prošle godine zasitila lažnog bujnog poprsja.

Sa željom da se riješi tipičnog izgleda “supruge nogometaša” sredinom lipnja Victoria je, naime, odlučila izvaditi prvi par silikona, vrativši se tako na “trojku”, koja je na njezinom tijelu i dalje izgledala prilično veliko. Da ni rezultatom svoje treće operacije grudi nije bila zadovoljna novopečena dizajnerica pokazala je upravo na novim fotografijama, kada je, više od deset godina nakon prvog zahvata, ponovno prošetala “skromniji” grudnjak veličine dva.

Poznate Hrvatice o kojima se šuška da su se također podvrgavale operacijama grudi, baš poput Victorie, najčešće odlučno šute o tome.

Prva koja je je javno priznala povećanje grudi za dva broja je pjevačica Ivana Banfić, koja je silikone dala umetnuti još 1995. godine, a nedavno je otvoreno rekla i da zbog toga žali, iako ih još uvijek nije dala ukloniti.

Grdić kod Glumičića

Pjevačica Maja Šuput također je povećala grudi, no unatoč trendu, ne razmišlja o njihovom uklanjanju. - Moji su silikoni toliko maleni da se tu zaista nema što vaditi - kaže Maja. Svojih silikona se ne srami manekenka Aleksandra Grdić, kojoj je s broja dva na tri grudi “povećao” poznati estetski kirurg Siniša Glumičić, dok “najpoznatija silikonska sisa” voditeljica i manekenka Doris Vrečko nije priznala operaciju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. srpanj 2024 14:33