PRIJATELJ OTKRIO

VELIKA LJUBAV HOLIVUDSKIH ZVIJEZDA Angelina Jolie i Brad Pitt napravit će identične tetovaže

US actor Brad Pitt (R) and actress Angelina Jolie arrive on the red carpet for the BAFTA British Academy Film Awards at the Royal Opera House in London on February 16, 2014. AFP PHOTO / ANDREW COWIE
 ANDREW COWIE/AFP / Andrew Cowie

Brad Pitt i Angelina Jolie, koji odgajaju šestero djece, žele na svom tijelu imati identične tetovaže koje bi simbolizirale njihovu privrženost.

'Još uvijek odlučuju što će točno tetovirati kako bi obilježili njihovo dugo očekivano vjenčanje', otkrio je prijatelj.

'Brad jedva čeka da napravi nešto posebno, i iskreno, malo je čak i bizarno to što hoće potpuno iste tetovaže, iste veličine na istom mjestu na tijelu. Brad se ponaša kao tinejdžer sad kad mu je ona rekla da se slaže s tim da naprave iste tetovaže. Prije je puštao Angelini da mu pomogne odabrati što će tetovirati na tijelo, ali ovo sad je potpuna suradnja', otkriva prijatelj.

Dodaje kako ne treba očekivati da će se tetovaže moći vidjeti negdje na tijelu dok ih paparazzi snimaju u šetnji već će biti nešto skrivenije. 'Možda čak i priznaju novinarima da su ih napravili, a ne pokažu ih nikome', objašnjava izvor.

Podsjetimo, Angelina je napravila tetovažu na leđima dok je bila s Billyjem bobom Thorntonom, a onda je potrošila puno vremena i novca kako bi je uklonila s tijela.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. listopad 2024 05:23