TERET SLAVE

VEĆ SA 7 GODINA BILA JE ZVIJEZDA, A SAD TVRDI DASU JOJ U GLAVU UGRADILI MIKROČIPSlavnu glumicu slava je potpuno uništila

 Twitter

Amanda Bynes, koja je javnosti najpoznatija po ulogama u tienjdžerskim filmovima kao što je 'Sve što djevojka može poželjeti', tijekom vikenda je proslavila 30. rođendan, piše E Online koji se prisjetio njezine karijere i problema kroz koje je prošla zadnjih godina.

Karijeru je započela već sa sedam godina kada se počela pojavljivati u raznim reklamama. Nastavila je s kazališnim ulogama, pa s televizijskim serijama, a ubrzo je počela dobivati uloge u tinejdžerskim filmovima.

Nakon što su je uništili droga i alkohol, Amanda je izgledala neprepoznatljivo:

Twitter

Kako to već biva, prerano odrastanje i slava na Amandi su itekako ostavili utjecaj. Proteklih godna pažnju javnosti je umjesto glumačkim umijećem uglavnom privlačila kontroverznim i nedoličnim ponašanjem. Sve je započelo raznim neobičnim i zbunjujućim statusima na društvenim mrežama te fotografijama na kojima nije bila nimalo nalik sebi. Pušila je 'travu' u javnosti, a vozila je pijana i pod utjecajem droga. Da je njezino psihičko stanje ozbiljno bilo je jasno nakon što je izazvala pžar u obiteljskoj kući pa je premještena u psihijatrijsku bolnicu gdje je utvrđeno da boluje od bipolarnog poremećaja i shizofrenije.

S policijom se često susretala, a zadnji put je zbog vožnje u pijanom stanju uhićena 2014. godine. U bolnici je završila i nakon što je putem Twittera optužila oca da ju je seksualno zlostavljao dok je bila dijete. Ubrzo je to opovrgnula, a kao razlog svoje neobične izjave navela je 'mikročip' koji joj je otac navodno stavio u glavu.

Tijekom tog vremena njezini roditelji su imali starateljstvo nad njom.

No na svu sreću, Amanda se dobro oporavlja. Članovi njezine obitelji povodom njezinog 30. rođendana poručili su da je glumica sretna i zdrava te da se veseli budućnosti koja je čeka.

Nakon liječenja Amanda je upisala institut modnog dizajna, a već je dizajnirala dvije linije svoje odjeće.

Ovako je izgledala u danima slave:

Getty Images

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. srpanj 2024 21:54