BIG BROTHER

VASIĆI VIŠE NE MOGU IZDRŽATI 'Dosta nam je vašeg seksanja, ne možemo spavati od buke... Ženo, ti si potpuno luda i besramna!'

 Screenshot/RTL

Nakon što su stanari pobjegli iz BB spavaonice, jer je BB par proveo još jednu strastvenu noć ispod pokrivača, bračni par Vasić se pri povratku nije libio reći Steffani i Ervinu da se smire, barem dok su ostali stanari u sobi, prenosi RTL.

Iako su svi stanari u dvorištu komentirali kako su Steffani i Ervin besramni i nemaju obzira prema drugima, Rada je prva iznijela paru u lice što im ide, a podržali su je ostali stanari.

Predložila im je da čekaju dok se svi uspavaju ili odu iz spavaonice, a ne da ostali čekaju dok oni završe pa tek onda idu na spavanje. Rada je zahtijevala poštovanje te rekla da ne želi slušati njihove zvukove, jer ipak je tu s djecom. Steffani u početku nije bilo jasno zašto se Rada okomila na nju, ali se bez obzira ispričala.

Pritom se u svađu uključio Rade koji je sugerirao izvanredno izbacivanje BB para iz Kuće jer nikome ne daju spavati. Nije poštedio Steffani pa joj je rekao da je luda i da je treba biti sram jer je toliko ljudi gleda. Ona se potom ponovno ispričala i rekla da se to neće ponoviti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 02:31