NOVITETI NA TVU-u

USKORO ĆETE BITI U VELIKOM PROBLEMU: ŠTO GLEDATI? RTL kreće s tri specijalizirana kanala - gastro, sapunice, CSI

Za osam dana u eter stižu čak tri nova specijalizirana televizijska kanala iz obitelji RTL Televizije:

RTL Passion, RTL Crime i RTL Living. Jedan je namijenjen ljubiteljima sapunica, drugi obožavateljima kriminalističkih serija, a treći, pak, onima koji rado gledaju zabavne i edukativne emisije.

Posljednji trendovi u uređenju interijera, savjeti za kvalitetu življenja, život zvijezda i običnih ljudi te male tajne velikih majstora kuhinje - dio je sadržaja koji obećavaju na RTL Livingu. Zamišljen je kao lifestyle kanal, sadržajem prilagođenim cijeloj obitelji, a jedna od najpopularnijih emisija koje ćete moći gledati na tom kanalu zasigurno je višestruko nagrađivani talk-show slavne komičarke i glumice Ellen DeGeneres. A sada će napokon biti dostupan i domaćim gledateljima.

Living će prikazivati i reality “Property Brothers” u kojem dvojica braće savjetima pomažu obiteljima i parovima odabrati najbolje rješenje - kupiti novu uređenu kuću ili, pak, uštedjeti uz renoviranje jeftinije.

Passion će, pak, nuditi široku lepezu turskih, meksičkih, indijskih i domaćih dramskih serija i telenovela, pa se na male ekrane vraća i “Sulejman Veličanstveni” te jedna od prvih i najpopularnijih španjolskih telenovela ikad - “Divlja ruža”.

Kriminalističke serije i njihovi protagonisti stižu na Crime. Vratit će se “CSI New York”, “CSI Miami”, “Oz”, “Na rubu zakona” i druge. Nova tri kanala gledatelji mogu potražiti u ponudi kod svojih operatera, a specijalizirana trojka proizašla iz RTL Plusa s prikazivanjem počinje 12. ožujka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. srpanj 2024 12:53