OBITELJSKI RAT

'UNIŠTILA SI NAS, SAD JE VRIJEME ZA OSVETU' Nećakinja Patricka Swayzeja zaprijetila glumčevoj udovici, protiv nje pokrenula i peticiju na internetu

 Getty Images

Nećakinja pokojnog Patricka Swayzeja bijesna je na glumčevu udovicu, koja na aukciji planira prodati njegove privatne stvari i to bez pristanka ostatka obitelji.

- Uništila si nam živote, ali kunem se, osvetit ću ti se. Vratit ću ti deseterostruko više. Iskoristila si naše prezime i uzela nam zadnji dolar. Obiteljsko naslijeđe treba ostati unutar obitelji. Dosta je za...ancije, koliko novca još želiš 'iscijediti' iz nas - obrušila se Danielle Swayze na 60-godišnju Lisu Niemi na Facebooku.

Da stvar bude još 'paprenija', nećakinja je na internetu pokrenula peticiju kojom želi zabraniti aukciju, koja bi se trebala održati 28. travnja u Los Angelesu.

Udovica Niemi, naime, između ostalog, prodaje i Patrickovu kožnatu jaknu iz legendarnog filma 'Prljavi ples', njegove igračke iz djetinjstva, ali i motocikl Harley Davidson.

- Pomozite mi zaustaviti Lisu. Sjećanja ne bi smjela imati cijenu! Pomozite Lisi da duboko u sebi opet pronađe srce koje je nekada imala - napisala je Danielle na društvenoj mreži.

Obiteljski rat između Patrickove udovice i ostatka obitelji počeo je nakon što je Niemi izjavila kako planira prodati glumčev ranč u Kaliforniji, iako ga je rodbina htjela pretvoriti u muzej.

Swayze je, prije nego što je 2009. umro od raka gušterače, u oporuci supruzi Lisi ostavio 40 milijuna dolara (oko 280 milijuna kuna).

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 19:39