ZARUKE UOČI VALENTINOVA

UDAJE SE NAJBOGATIJA SPORTAŠICA SVIJETA Đoković kum na teniskom vjenčanju stoljeća

Grigor Dimitrov zaprosio je svoju djevojku, također popularnu tenisačicu Mariju Šarapovu, uoči praznika ljubavi, Valentinova
 AFP

Bugarski tenisač Grigor Dimitrov zaprosio je svoju djevojku, također popularnu tenisačicu Mariju Šarapovu, uoči praznika ljubavi, Valentinova.

A da sve ostane u svijetu tenisa, kum na tom vjenčanju navodno će biti Novak Đoković.

Prema pisanju stranih medija, Đoković je velik i blizak prijatelj s budućim mladencima. A lijepu Ruskinju često smo mogli vidjeti kako bodri Đokovića na velikim turnirima.

Iako još nisu službeno potvrdili zaruke, par ih nije ni demantirao, pa se uskoro očekuje i točan datum vjenčanja. Inače, Marija i Grigor su u vezi od 2012. godine kada su se i upoznali na jednom teniskom turniru. Ona je trenutno druga na WTA ljestvici, a tijekom karijere osvojila je čak 29 turnira, među kojima i četiri Grand Slama. A najveći uspjeh njezinog dragog je polufinale Wimbledona, gdje ga je pobijedio baš Novak Đoković.

Njihov budući kum, pak, ovih dana uživa sa svojom obitelji u Beogradu. On za Valentinovo svojoj Jeleni ne priprema veliko iznenađenje jer Dan zaljubljenih nije praznik koji Jelena i on, kako je izjavio, uopće obilježavaju. - Neki drugi datumi su nam važniji - rekao je tenisač.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. rujan 2024 05:35