NE ZNA SE RAZLOG

TUČNJAVA U ZATVORSKOJ KANTINI Kaskader Chucka Norrisa premlatio najpoznatijeg grčkog terorista

Premlaćeni Hristodulos Ksiros vođa je militantnog lijevog pokreta 17. studeni

Poznati grčki kaskader u filmovima Chucka Norrisa Vasilis Varelas, zbog, zasad nerazjašnjenog razloga, prebio je svog zatvorskog kolegu, najpoznatijeg tamošnjeg terorista Hristodulosa Ksirosa, vođu zloglsanog terorističkog ljevičarskog pokreta “17. studeni”.

Ksiros je osuđen na šest doživotnih kazni te još na 25 godina strogog zatvora zbog 33 teroristička napada u kojima je poginulo šest ljudi. Varelas, pak, izdržava 35-godišnju zatvorsku kaznu zbog ubojstva jednog Albanca i njegova sina, u najpoznatijem grčkom zatvoru Domokos, gdje su zatočeni osuđenici za teška djela.

Do sukoba dvojice znamenitih zatvorenika došlo je u zatvorskoj menzi, kada je Norrisov kaskader šakom u lice složio na pod opasnog terorista. No, Ksiros se nije žalio zatvorskoj upravi niti je potražio liječničku pomoć. Štoviše, negirao je Varelasov napad tvrdeći da je pao. I to više puta - na oko.

No, zatvorske sigurnosne kamere smještene u kantini pokazale su suprotno, odnosno da se ipak radi o brutalnom fizičkom napadu, javlja grčki portal PoliceNet.

Inače, Vasilis Varelas u akcijskim je filmovima mijenjao u “iznimno opasnim scenama” Chucka Norrisa. Očito se zbilja radilo o vrlo složenim, pa i po život opasnim scenama jer je poznato da poznati američki akcijski glumac uglavnom sam snima sve takve scene, jer u suprotnom bi ga na ekranu bilo prilično malo.

Vasilis Varelas poznat je u Grčkoj i po svojoj mračnoj strani života, a mediji tvrde da on i iz zatvora vodi dobro uhodanu bandu reketara i iznuđivača. S druge strane, napadnuti Ksiros nedavno je uhićen nakon jednogodišnjeg bijega. Nije se vratio s “božićnog dopusta”, a navodno je pripremao je veliki napad.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. rujan 2024 12:12