KILOGRAMI SE TOPE

Tony Cetinski: Tajna moje dijete

Zagrebački pjevač smršavio je osam kilograma bez mnogo muke: promijenio je način prehrane, tako da je za omiljene i ‘opasne’ namirnice pronašao dostojnu zamjenu, a nije se morao odreći ni čaše vina dnevno

Što možeš učiniti danas, ne ostavljaj za sutra - omiljena je poslovica pjevača Tonyja Cetinskog, koji stoga nije želio čekati završetak blagdana da bi krenuo na dijetu, nego je to učinio već potkraj studenog. I nakon 35 dana, u novu godinu ušao je osam kilograma lakši te sretan što ni uz blagdanske delicije nije odustao od novog režima prehrane. Najvažnije od svega, 40-godišnji glazbenik sve to vrijeme nije gladovao, nego je uz pomoć takozvanog testa intolerancije na hranu s menija izbacio “krive” namirnice.

- U jednom sam se trenutku osjetio preteškim, puknuo mi je film i shvatio sam da nešto moram promijeniti. Iako je moja supruga Ivana pobornica zdrave hrane i njezina se kuhinja bazira na mnogo ribe, organski uzgojenih namirnica, voća, povrća i žitarica, mene su “dotukli” koncerti i česta putovanja.

Pročitajte više na gloria.com.hr

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. srpanj 2024 17:56