SVI SU ZNATIŽELJNI

TKO JE TA SRETNICA? Liam Neeson priznao da je u vezi s jednom veoma poznatom ženom, Hollywood pogađa o kojoj bi to dami mogla biti riječ

 Getty

Otkako mu je supruga Natasha Richardson preminula 2009. godine, Liam Neeson u javnoj je vezi bio samo s publicisticom Freyom St. Johnston.

Gubitak voljene supruge pao mu je jako teško, a ne skriva da mu i dan danas nedostaje, pa mu se nije bilo lako vezati za druge žene.

U intervjuu koji je dao prošle godine holivudski glumac čak je izjavio da se odrekao alkohola i žena.

Tada je rekao i kako nema potrebe za tim da 'hvata' žene, pa su mediji jedva dočekali njegovu izjavu8 o tome kako će provesti skori blagdan zaljubljenih.

U zadnjem intervjuu koji je dao za Irish Independent, glumac je rekao da je opet u vezi.

- Osramotit ću je ako kažem njezino ime, ona je jako poznata. Morat ću dati sve od sebe da je iznenadim. Nevjerojatno je koliko jednostavna hrpa ubranog cvijeća može značiti jednoj ženi - izjavio je Neeson.

Uz pretpostavku da se glumac ne šali, strani mediji bacili su se u potragu za njegovom novom djevojkom, pa je Daily Mail potrudio i napravio listu žena za koje postoji mogućnost da je Liam u vezi.

Tko li je ta dama?

Prva među njima spominje se Kristen Stewart, koja ima samo 25 godina i mogla bi mu biti unuka, no mnogi su se raspisali kako postoji velika mogućnost da je baš zvijezda 'Sumraka' nova djevojka holivudskog glumca. Kao dokaz tome, portal Jezebel pozvao se na informaciju da su Kristen i Liam viđeni u njujorškom restoranu Tao iste večeri ove godine.

Uma Thurman i Liam godinama su prijatelji, a glumica ima i dom pored Liamovog imanja u New Yorku što Daily Mail spominje kao mogućnost da je njihov prijateljski odnos prerastao u ljubav.

Halle Berry iza sebe ima poprilično turbulentan ljubavni život, što uključuje čak tri rastave. Kao sličnost s holivudskim glumcem, spominje se njezina uloga u novom filmu 'Kidnap' koji se uspoređuje s Liamovim 'Taken'.

Otkako je prekinula sa Seanom Penom, slobodna je i Charlize Theron. Glumica je 2014. s Liamom glumila u filmu 'A Million Ways To Die In The West'.

Kako piše Daily Mail, Susan Sarandon također bi mogla biti nova djevojka glumca. Liam i Susan zajedno su glumili u filmu 'Home' iz 2006. godine, a glumica je slobodna otkako je prošle godine prekinula vezu s puno mlađim Jonathanom Bricklinom.

Osim spomenutih, kao nove Liamove djevojke spominju se i Diane Lane, Barbra Streisand te Meg Ryan, a je li koja od ovih internetskih glasina i istinita, pokazat će vrijeme.

Bivše Liamove djevojka

Bivše djevojke uglavnom je upoznavao na setu filmova koje je snimao, pa je tako u prošlosti u vezama bio s Helen Mirren, Juliom Roberts, Brooke Shields i supermodelom Janice Dickinson.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. lipanj 2024 09:17