SPEKULACIJE

TEORIJA SRPSKIH MEDIJA 'Kemala Montena je napao i ubio mutirani virus smrtonosne gripe...'

 Tea Cimas/Cropix

Sarajevski kantautor Kemal Monteno preminuo je jučer od komplikacija koje su nastale nakon transplantacije bubrega.

Kako doznaje Jutarnji list, legendarni glazbenik dobio je visoku temperaturu te upalu pluća. Zbog toga mu je pao imunitet, te organizam se više nije mogao oduprijeti. Umro je od posljedica sepse.

Srpski mediji imaju neslužbena saznanja da je Kemala Montena napao i ubio mutirani virus opasne smrtonosne gripe.

Telegraf piše da je Kemal Monteno, prema neslužbenim saznanjima, umro od upale pluća nastale od posljedica virusa, koji je u roku od samo dva dana izazvao velike zdravstvene probleme sa smrtonosnim ishodom.

POSLJEDNJI ISPRAĆAJ KEMALA MONTENA Prijatelji i obitelj okupit će se u ponedjeljak na Mirogoju

Izvor Telegrafa blizak Montenu tvrdi:

– Kemal je prije nekoliko dana obolio od virusa, najvjerovatnije mutiranog tipa gripe koji prijeti cijeloj Srbiji i regiji. On je posljednjih nekoliko godina imao zdravstvenih problema i u nekoliko navrata je završavao u bolnici, ali mu se od listopada stanje popravilo i osjećao se, kako je sam govorio “kao dečko“. Prije desetak dana smo se čuli i govorio je da želi na turneju.

– Onda se, prije nekoliko dana, zarazio virusom, koji je doveo do nevjerojatnog pada imuniteta, teške upale pluća i doslovce ga usmrtio – zaključio je jedan od najbližih Montenovih suradnika, koji je želio ostati anoniman.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. rujan 2024 20:34