PONOVNO SAMCI

TATJANA JURIĆ PONOVO SAMA: RASKINULA ZARUKE S MIRJANOM VLAHOVIĆEM Voditeljica i yachtmaster razišli su se zbog 'životnih okolnosti'

Zagreb, 131112.Studio EPH.Tatjana Juric, voditeljica HIT radija.Foto: Biljana Gaurina / CROPIX
 Biljana Gaurina / CROPIX

Radijska i televizijska voditeljica Tatjana Jurić potvrdila je za Story da je njezina veza s Mirjanom Vlahovićem nakon više od dvije godine završila. Unatoč prekidu i raskidu zaruka, Jurić inzistira da su se razišli u prijateljskom ozračju, a da je prekid bio nužan zbog 'životnih okolnosti'.

'Nema se tu što puno komentirati, ta je odluka već mjesecima iza nas. Naši osjećaji ostaju nepromijenjeni, no životne okolnosti su takve da je trebalo donijeti odluku. Mirjan svoj život želi nastaviti graditi u Francuskoj, ja pak nisam u mogućnosti otići iz Hrvatske. Ovo je razdoblje u mome životu kada meni bliske osobe, iz moje najuže obitelji, ovise o mojoj svakodnevnoj pomoći i to je ono čemu sam se odlučila posvetiti. Za sve u životu postoji vrijeme, meni je sada vrijeme da brinem o bolesnom članu svoje obitelji. Tko je uz mene, cijenim, tko ne može biti, poštujem', rekla je Jurić za Story.

Tatjana Jurić i Mirjan Vlahović svoju su ljubavnu priču započeli početkom 2013., a na ljeto iste godine već su bili zaručeni. 'Naše zaruke počele su spontano na jugu Francuske, nastavile su se u Italiji, a gdje će završiti samo nebo zna', rekla je Jurić prošle godine. Tatjana Jurić tada je rekla da nije zahtjevna u ljubavi, ali da točno zna što o partnera želi. 'Ljubav, podrška, razumijevanje, poštovanje i slobodu. Želim mogućnost da budem loše kada se tako osjećam i luckasta kada mi to treba', dodala je Jurić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. lipanj 2024 01:36