NOVOPEČENA MAMA

TAMARA ECCLESTONE 'Želimo da malena Sophia nauči i hrvatski. Moja majka će ju naučiti'

 Instagram

Tamara Ecclestone je po prvi puta ispred kamere televizijske emisije iz Hrvatske otvorila dušu i ispričala intimne detalje o svojoj kćerkici i suprugu, pa ćemo tako u 'In Magazinu' Nove TV ovog petka saznati koliko ih je prinova zbližila te zašto je odlučila dojiti i koliko u tome uživa.

- Znala sam da želim dojiti, ali mislila sam da ću to raditi samo prva dva, tri mjeseca. No sada toliko uživam u tome, i mislim da je to odlično za moju kćer. Vidim koliko je narasla i to me veseli. Gledati je kako raste i znati da sam ja odgovorna za njezin rast i napredak je uistinu divno - ispričala je Tamara koja će s malenom pričati i na hrvatskom.

- Moja majka priča hrvatski Sophiji, pa se nadam da će i ona naučiti jezik. Mislim da ih je tako bolje početi učiti kada su još maleni, nego kad odrastu - Tamara i Jay imaju dadilju no ispričala je kako ona i suprug žele sve samo raditi.

- On mijenja i pelene ...Naša se veza promijenila, sad pričamo o 'kakici', ranjenim bradavicama, pelenama, dojenju tako da sigurno je najbolje prvo se udati, a onda imati dijete. Ono što je sigurno je da nas je naša kćerkica samo još vise zbližila - kazala je Tamara novinarki Svjetlani Matić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. srpanj 2024 20:53