ZBOG NJEGOVOG FETIŠA

SVI SU MISLILI DA ĆE SE VJENČATI Bradley Cooper neutješan nakon što ga je fatalna Suki ostavila

Actor Bradley Cooper and Suki Waterhouse arrive at the White House in Washington on February 11, 2014 for the state dinner in honor of French President Francois Hollande. Hollande is on a three-day visit to the US. AFP PHOTO/Nicholas KAMM
 NICHOLAS KAMM/AFP / Nicholas Kamm/AFP

Ljepotica Suki Waterhouse i Bradley Cooper do prije nekoliko dana izgledali su ludo zaljubljeno. Štoviše, šuškalo se čak i o vjenčanju kao nastavku njihove idilične romanse.

No, onda je Suki odlučila prekinuti sa slavnim ljepotanom, a njemu je slomila srce.

'Bradley je ozbiljno utučen otkako je prekinuo sa Suki', otkrio je prijatelj te dodao: 'Stvarno je mislio da je Suki ona prava za njega. Ne znamo kako da ga utješimo.'

Dok se Bradley utapa u osjećajima tuge, američki mediji pišu kako ga je Suki ostavila zbog njegovog nebičnog fetiša prema stopalima.

'Uvijek joj je dodirivao stopala', otkriva jedan izvor.

A slično je još prošle godine komentirala svojoj prijateljici Jennifer Lawrence otkrila prijateljica Laura Simpson s kojom je glumac izlazio.

'Često je tražio da mu pošalje fotografije svojih stopala i uvijek ju je dirao po njima, na kraju su zbog toga i prekinuli', otkrila je Jennifer tada.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. srpanj 2024 07:52