OBITELJSKA IDILA

SUPRUGA BIVŠE HRVATSKE NBA ZVIJEZDE 'Dino i ja sinove učimo da ne lažu i da se sreća ne nalazi u novcu'

Dvanaest godina u skladnom je braku, lijep izgled održava duljim spavanjem i uživa u tome što je jedina žena u obitelji
 Marko Miščević/CROPIX

Bivša misica, danas manekenka i model, Viktorija Đonlić-Rađa zaštitno je lice nove, zimske kolekcije brenda Brainstorm by MM, koji je specifičan po seriji kožnatih narukvica u zanimljivoj kombinaciji s čipkom. Kampanja je to koja u detaljima promiče jedan umjereni, decentni romantično-rockerski stil gdje se markantno lice gospođe Rađa našlo primjerenim za tu vrstu modnog izričaja.

- Do suradnje s Marijanom Marinović, koja stoji iza brenda Brainstorm by MM, došlo je zahvaljujući našem prijateljstvu pa smo imale poslovnu suradnju koja počiva na uzajamnoj ljubavi i dugogodišnjem druženju. Narukvice Brainstorm by MM su mi savršene! Kombinacija kože i čipke meni paše uz gotovo svaku odjevnu kombinaciju - kaže Viktorija Đonlić-Rađa o svome najnovijem angažmanu kojemu se posvetila pokraj toga što je odnedavno suradnica tvrtke Keune, odnosno njezina ambasadorica.

Treninzi i druženja

Danas joj je trideset i šest godina, a privlačan izgled godinama njeguje po istom receptu: puno se bavi sportom, pomno pazi na prehranu i nastoji, pokraj poslovnih, bračnih i majčinskih obaveza, organizirati dan da može spavati barem osam sati dnevno. Njezin i Dinin stariji sin Roko danas ima dvanaest godina, a mlađi Niko šest i pol.

- Moj Niko je krenuo u školu, no i dalje se dobro zabavljamo. Učim svoje sinove da budu pošteni, dosljedni i da ne lažu. Da izbjegavaju konflikte, ali i da ne daju na sebe. I da je sreća u malim stvarima, potpuno nevezanim uz materijalno - kaže Viktorija koja je, dakle, jedina žena u obitelji i, s obzirom na to, otkriva kako se osjeća posebno.

Dvanaest godina traje njezin skladni brak s bivšim slavnim košarkašem, koja je tajna uspjeha njezina braka?

- Haha, kad bih vam to doista otkrila, onda više ne bi bila tajna. Mislim da su najvažniji ljubav i tolerancija, po onom načelu ne radi nikome što ne želiš da netko tebi radi - ističe Viktorija koja slobodno vrijeme najradije provodi na treninzima i u društvu prijateljica čija joj je podrška od neizmjerne važnosti.

Tradicionalna kuhinja

- Moja najbolja prijateljica mi je nakon 23 godine veze rekla da sam stvarno dobra i krasna osoba i da me stvarno voli. To mi je nekako ostalo upečatljivo, to je i najveći kompliment koji mi je u posljednje vrijeme netko udijelio.

Viktorija Đonlić-Rađa, svjedoče oni koji su probali njezine specijalitete, izvrsna je kuharica. Jelovnik za Božić i Badnji dan obitelji Rađa već je poznat. Viktorija ističe da je tradicionalan tip kuharice, pogotovo kad su u pitanju božićni blagdani: na meniju su obavezno dalmatinska pašticada s domaćim njokima, fina pečenka i nekoliko vrsta kolača.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. rujan 2024 15:30