ŠOKIRALI WESTIN

STRASTVENI POLJUBAC PRIJE ODLASKA U BRAZIL Ljubav mladog reprezentativca i poznate plesačice

Mladi golman Oliver Zelenika i Dorin Lucija Bajzec, koji su zajedno tek nekoliko mjeseci, šokirali su mnoge preksinoć u Westinu

Mladi reprezentativac Oliver Zelenika i plesačica Dorin Lucija Bajzec strastveno su se poljubili na svečanoj dodjeli nogometnog Oscara koja se preksinoć održala u zagrebačkom hotelu Westin.

Atraktivna 20-godišnja plesačica koja je tu večer nastupila s Lanom Jurčević i mladi 21-godišnji vratar Dinama koji je trenutno na posudbi u NK Lokomotivi već su neko vrijeme u vezi.

Rođendan

Na svoje Facebook profile mladi par stavio je i službenu potvrdu da su zajedno, Zelenika nedavno, jer je na toj društvenoj mreži, barem s ovim profilom, tek od 23. travnja ove godine. Zajedno su dočekali i Novu godinu, no koliko su točno u vezi, nije poznato. Zeleniki je inače ovo godina iz snova.

Mladi sportaš našao se na popisu izbornika Nike Kovača, doduše, kao treći vratar, ali bio mu je to 14. svibnja najljepši mogući rođendanski dar. Dorin mu je na Facebooku uz objavu iz Sportskih novosti zato i napisala “Oliver Zelenika, sretan rođendan ponosu moj! Sretan put u Brazil!”

Estradna karijera

Hoće li i ona u Brazil, nismo uspijeli doznati. Dorin Lucija Bajzec rođena je u Puli, a na balet je krenula kada su joj bile samo četiri godine. Nakon baleta počela se baviti jazz danceom kod Tihane Škrinjarić, a profesionalno se bavi plesom od 15. godine. Nakon velike audicije u Zagrebu angažiraju je u pjevačko-plesnom spektaklu Topstars, a potom postaje dio plesačkog tima poznatih pjevačkih imena poput Tonyja Cetinskog.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. lipanj 2024 15:10