BIG BROTHER

ŠTO SE TO DOGAĐA U BB KUĆI? NEKAD ZAKLETI NEPRIJATELJI, DANAS SE GRLE I LJUBE Jesu li Zorica i Goran samo vrhunski igrači?

 Foto: BigBrother

Odnosi u Big Brother kući se mijenjaju na dnevnoj bazi. Ma gotovo bi se moglo reći - na minutnoj!

Do nedavno su Zorica i Goran bili zakleti neprijatelji, ona je ismijavala njegov životni moto „jedan za sve, svi za jednog“, a on je tvrdio da je ona frustrirana i da nikog u Kući ne voli.

Što se dogodilo doslovno preko noći, znaju samo oni. Odjednom su postali iznimno prisni, a Zorica je zahladila odnose sa svojim dosadašnjim najboljim prijateljicama Barbarom i Tinom, koje su, po njezinim riječima, postale potpuno drugačije otkad su podijeljene u timove Istoka i Zapada zbog ovotjednog zadatka.

To da je Zorica postala dobra s nekim za koga se dan prije klela da ga neće pozdraviti na ulici, nije ništa novo. Već smo vidjeli da je Luću, donedavnog zakletog neprijatelja, sada prihvatila kao svoje dijete.

A Goran? On je, pak, već imao bliski odnos s Vesnom, koji je na kraju koštao puno više nju nego njega. Njegov sadašnji odnos sa Zoricom pomalo nalikuje odnosu s Vesnom, a već su se i stanari počeli zafrkavati da ni Zorica nije odoljela Goranu. Ako je suditi po njihovim zajedničkim trenucima, pogledima i spontanim dodirima, doista se nešto događa. Ili su i Zorica i Goran samo vrhunski igrači?

Više doznajte u dnevnim emisijama Big Brothera, na RTL-u, od 21.20 sati te u javljanju uživo iz kuće u 20.05.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 06:25