HTIO JE KORIGIRATI NOS

Stjuard koji je želio postati Ken u životnoj opasnosti, pojavila mu se rupetina u nosu!

 Rodrigo Alves
Brazilski stjuard koji je dao 385 tisuća eura kako bi nalikovao Kenu, završio je u bolnici. Rodrigo Alves (32) hospitaliziran je u bolnici u Španjolskoj nakon što mu se pojavila rupa u nosu.

Ovaj 32-godišnjak u zadnjih je 15 godina bio čak na 42 operacije kako bi izgledao kao plastična lutka, no zadnja operacija pošla je po krivu.

- Prije tri mjeseca sam se podvrgnuo operaciji nosa, no čini se da je moje tijelo odbilo novu hrskavicu - rekao je Rodrigo za The Sun.

Rodrigo Alves

Dodao je da ga cijela situacija jako plaši te da se želi što prije vratiti u London gdje žive.

- Zadnja tri dana disao sam sve teže, a sada mi je nos potpuno zaštopan - ispričao je uplašeni Alves. Objasnio je kako mu se u nosnici pojavila rupa, te da mu infekcija izjeda nos.

- Liječnici su me upozorili da bi mi, ako se tako nastavi, mogla izjesti lice - rekao je.

Rodrigo svakih osam sati pije antibiotike i jako je uzrujan i zabrinut jer stalno ima temperaturu i u groznici je. Želi što prije kući u London kako bi ga pregledali tamošnji liječnici. Rodrigo je prije tri godine za dlaku izbjegao smrt nakon zahvata kojim je poželio poboljšati biceps. Operacija je pošla po zlu jer je kemikalija kojom se zahvat obavljao procurila u krvotok. Tada su ga liječnici upozoravali da će u najgorem slučaju morati amputirati ruku.

Operacije kojima se podvrgao obavljao je diljem svijeta, pa je u Iranu stavio implantate u bradu, a transplantaciju kose obavio je prošle godine na Beverly Hillsu.

Kako bismo novi Jutarnji.hr učinili još boljim, bržim i modernijim, tijekom perioda transformacije do 6. svibnja paralelno ćete ga moći pratiti na dvije adrese – stari portal nalazi se na adresi Jutarnji.hr, a novi na novi.Jutarnji.hr.
Na novom se portalu promjene događaju svaki dan stoga popunite upitnik na dnu stranice ili kliknite na link i napišite nam svoje mišljenje kako bismo portal što bolje prilagodili upravo vama!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. lipanj 2024 14:22