BIG BROTHER

STEFFANI SE VEĆ POSVAĐALA S MAMOM! 'Pun mi k**** ove kuće i srpske hrane... Ne mogu više izdržati, želim van!'

 Screenshot

Iako je isprva bila oduševljena ulaskom svoje majke u Kuću, nakon što su se slegli prvi dojmovi, nastala je sasvim druga priča.

Steffani je bilo drago što vidi mamu, ali ne želi ostati u kući. Kada joj je mama Katja rekla da ostaju zajedno, Steffani je instantno podigla glas. Rekla je da ne može više ostati u Kući, da joj ne odgovara hrana i da želi izaći van, prenosi RTL.

Mami Katji nije bilo jasno što joj ne odgovara ovdje, te je inzistirala da se smiri, što je samo pojačalo Steffaninu ljutnju.

- Majko, ja ne mogu više biti ovdje. Pun mi je k... ove kuće! Drago mi je što te vidim, ali mi se ne da ostati. Ne mogu. Ni sama ni s tobom. Pun mi je k.... ove kuće, srpske spize. Samo serem i prdim svaki dan. Neću više - uzrujano je komentirala Splićanka, no vrlo brzo se smirila i promijenila ploču te se rasplakala zbog straha da će mamu povrijediti netko od stanara, posebice misleći na Mirjanu i obitelj Vasić.

Do sinoć je bila uvjerena da danas napušta Kuću i lobirala među stanarima da glasuju za njen odlazak. Ubrzo nakon majčinog dolaska, uplakana je tražila od stanara da budu dobri prema Katji jer je „stvarno dobra žena“. Budući da je Mirjana bila u tom trenutku u spavaonici, osjetila se prozvanom i rekla da se iz poštovanja prema Katji neće ponašati onako kako bi se inače ponašala.





Stefani se rasplakala.

Stefani se rasplakala. #VelikiBrat

Posted by Veliki Brat on 12. studeni 2015




Katja, najveći Steffanin oslonac koji ju ujedno i najbolje poznaje, odmah je prozrela što muči njenu kćer. Naime, uvjerena je da Steffani misli da bi i nju mogli povrijediti isti ljudi u koje se nedavno razočarala, indirektno misleći na obitelj Vasić.





Šta Stefanina mama misli o Stefaninom boravku u kući.

Šta Stefanina mama misli o Stefaninom boravku u kući. #VelikiBrat

Posted by Veliki Brat on 12. studeni 2015




Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 22:04