ŽIVI S NASILNIKOM

Starija Beckhamova sestra živi od socijalne pomoći

Lynne trenutno vodi žestoku brakorazvodnu parnicu s Colinom Everryjem, a njezin novi odabranik Kevin Briggs evidentirani je zlostavljač i alkoholičar

Iako se bogatstvo poznatog nogometaša Davida Beckhama procjenjuje na vrtoglavih 150 milijuna dolara, njegova starija i nezaposlena sestra Lynne traži od države socijalnu pomoć kako bi prehranila svoje troje malodobne djece! Naime, Lynne, koja već dobiva tjedno 250 dolara državne pomoći jer nema primanja, prije svega nekoliko dana podnijela je zahtjev za dodatnom socijalnom pomoći. Tražila je iznos od 287 dolara mjesečno - svotu koju njezin slavni brat zaradi za manje od dvije sekunde. Premda bi se zbog tog podatka mogao steći dojam da je bivši engleski reprezentativac bezdušna i škrta osoba, David je, upravo suprotno, poznat po svojim velikodušnim darovima članovima obitelji i prijateljima. Tako je upravo luksuzno opremljena kuća u kojoj Lynne živi s djecom, vrijedna 390 tisuća dolara, samo jedan u nizu darova i financijske podrške koju je Beckham tijekom godina pružio svojoj sestri. Stoga je i vijest o zahtjevu za socijalnom pomoći potpuno iznenadila bračni par Beckham.

‘Zločesti frajeri’

Suprug modne ikone Victorije, iako u savršenim odnosima s mlađom sestrom Joanne, tijekom godina djelomično je zahladio odnose s Lynne, i to zbog njezina katastrofalnog ukusa pri izboru muškaraca. David svog šogora nikada nije prihvatio, ali je sestri uvijek pružao podršku. Tako je uskoro bivši suprug s kojim Lynne trenutno vodi žestoku brakorazvodnu parnicu, Colin Everry, bio upravo šlag na torti “zločestih frajera” na koje je Davidova sestra konstantno padala. Naime, svega godinu dana prije sestrina vjenčanja David je saznao da je Colin diler i da prodaje kokain u kući koju je poklonio svojoj sestri.

Protivio se braku

Šokantno saznanje, nažalost, nije promijenilo Lynnneino mišljenje o budućem suprugu te se par oženio 1999. Iako mu se potpuno protivio, vjenčanju je prisustvovao i sam Beckham, no ne i njegova bolja polovica Victoria koja se odbila pojaviti. Nakon bračnog brodoloma, Colin je ostavio Lynne da se sama bori s velikim dugovima i brigom za troje djece, 12-godišnju Georginu, 10-godišnjeg Freddieja i 5-godišnjeg Josha.

Da stvar bude gora, najnoviji ljubavnik Davidove sestre kojeg je upoznala prije svega mjesec i pol nije ništa bolji od svog prethodnika. Navodno su Davida, osim vijesti o socijalnoj pomoći, dodatno uzrujali i zabrinjavajući podaci o novom odabraniku problematične sestre, Kevinu Briggsu. Nogometaš se ponovno razočarao u sestru i zabrinuo za sigurnost svojih nećaka kad je prije tri dana otkrio da je Briggs alkoholičar, nasilnik i bivši zatvorenik.

Pokušao zadaviti bivšu

Naime, Briggsova bivša djevojka Lisa Gilbey otkrila je medijima da je Kevin odležao osam mjeseci zatvora jer ju je pretukao pijan, a prijeti mu i kazna jer je nedavno prekršio odredbu o zabrani pristupa. Lisa, dobrotvorna radnica koja s Biggsom ima malodobnog sina, izjavila je da Kevin zna djelovati kao divan i nježan muškarac, ali kad popije, pretvara se u neprepoznatljivu i nasilnu osobu. Ostavila ga je nakon što ju je pokušao zadaviti jer mu nije uspjela dovoljno brzo napraviti sendvič.

Pakleni tjedan

Dokaz da Lynne nepromišljeno bira svoje partnere je podatak da je Kevina upoznala preko Facebooka te se nakon tjedan dana poznanstva uselio u njezinu kuću u Essexu. Budući da je Beckham, kako je sam jednom izjavio, dao svome ocu obećanje da će se zauvijek brinuti o svoje dvije sestre, navodno intenzivno razmišlja o načinu kako Biggsa izbaciti iz života svoje sestre i nećaka. Proslavljenom engleskom nogometašu ove su vijesti dodatno zagorčale već prethodno paklen tjedan. Naime, Beckham je ostao šokiran kad je u medijima pročitao izjavu izbornika engleske reprezentacije Fabija Capella da je njegova karijera reprezentativca zauvijek završena.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. srpanj 2024 14:00