BOGATSTVO U VJETAR

SPISKAT ĆE NOVAC SAMO DA BIVŠOJ NIŠTA NE OSTAVI Od Prljavog Harryja do rastrošnog Clinta

Clint Eastwood, da napakosti supruzi u brakorazvodnoj parnici, nemilice troši

Legendarni američki glumac i režiser mnogih kultnih filmova, Clint Eastwood , sada pod stare dane čini se da je podjetinjio te mu sadašnje nadmetanje s napuštenom suprugom Dinom sve više sliči na nekakvu drugorazrednu hollywoodsku ljubavnu komediju - naime, tamošnji tabloidi optužuju ga da je zbog 41 godinu mlađe cure Erice Fisher i da napakosti napucanoj supruzi sperman prokockati sav svoj mukotrpno zarađeni novac. Bogatstvo mu se procjenjuje na gotovo 380 milijuna dolara

17 godina bio u braku

Sve je počelo na izdisaju ljeta, kada su se nakon punih 17 godina braka razdvojili Clint Eastwood i njegova 48-godišnja supruga Dina. Njemu je, kako se činilo, dozlogrdilo da Dina u svom reality showu “Mrs. Eastwood & Company” TV postaje E! iznosi detalje iz njihova života te ju je odlučio napustiti i podnijeti zahtjev za razvod. I ljutita Dina, koja se inače često po elitnim klinikama liječila od depresije, pristala je na razvod, da bi sada nakon što se Clint bacio na neviđeno trošenje novca povukla svoj zahtjev te poručila da mu nikada neće dati rastavu, unatoč tome što je i ona ubrzo našla novog dečka. Time se lišila alimentacije za sebe i njihovu kćer, 16-godišnju Morgan, koju je Eastwood morao plaćati do kraja brakorazvodne parnice.

No da sve ne bude tako jednostavno, već po pravom filmskom scenariju, ovdje se radi o zanimljivom “ljubavnom kvadratu”. Dina se počela zabavljati sa svojim nekadašnjim školskim prijateljem Scottom Fischerom, a Clint se onda bacio na njegovu bivšu suprugu Ericu Tomlinson-Fisher u koju je, kažu, zaljubljen poput srednjoškolca. Novu ljubav obasipa ne samo nježnošću nego i velikim svotama gotovine i nakita, redovito obilaze najekstravagantnije restorane i klubove, a dao joj je na korištenje i svoj Mercedes 500 SEC. Da stvar bude gora, dopustio joj je da se poslužuje odjećom i obućom iz mnogobrojnih Dininih ormara u njihovoj vili, što je nju dotuklo. Erica se šepiri po Los Angelesu u dizajnerskoj odjeći nogirane supruge i razbaškarila se po njihovoj vili u okolici grada.

Erica nema baš ništa

Američki tabloidi tvrde da Erica ne posjeduje ništa “osim osmoškolske svjedodžbe”, pa čak i da dobiva socijalnu pomoć za nezaposlene.

- Ona nema posla, otela mi je muža i želi se dokopati njegovih milijuna koje je teško stekao, a on je glupan koji je pao na njezin šarm - rekla je uzrujana Dina National Enquireru. Ne samo da na 42-godišnju atraktivnu plavušu i majku dvoje djece Eastwood troši desetke tisuća dolara nego je zaposlio i njenog, kažu nenadarenog sina za kamermana.

- On kameru ne zna ni držati, a kamoli s njom nešto raditi - vapi očajna Dina.

Iako se ženio samo dva puta, s Maggie Johanson te Dinom Cruz, imao je još i dvije dugogodišnje partnerice, glumicu Sondru Lock i Frances Fischer, a iz tih brakova i veza ima sedmero djece.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. lipanj 2024 16:35