OTKRIVAJUĆI INTERVJU

ŠOKANTNA ISPOVIJEST SUSAN SARANDON Zašto sam ostavila Bowieja i zašto se i dalje drogiram

Bowieja je opisala kao kao 'izvanrednu osobu vrijednu idealiziranja'
 SIPA/Cropix

Glumica Susan Sarandon otkrila je kako je bila u strastvenoj vezi s Davidom Bowiejem – no prekinuli su jer ona nije željela imati djecu.

U intervjuu za zabavni portal The Daily Beast, u kojem je oskarovka priznala i kako se još uvijek drogira, opisala je rock zvijezdu kao 'izvanrednu osobu vrijednu idealiziranja'.

Tvrdi kako su, sada oboje 67-godišnjaci, bili u vezi 1983. dok su oboje radili na britanskom horor filmu The Hunger.

- Bio je to zanimljiv period. Tada nisam željela djecu, bila sam najstarija od devetero djece i čuvala sam njih, stoga nisam imala potrebu da se skrasim i podignem svoju obitelj.

Bowieja, koji je također imao problema s drogom, opisala je kao 'jako zanimljivu osobu, i vrlo bistru'.

- On je veliki talent i slikar i... sjajan je - kazala je.

Prije nego li je upoznala Bowieja glumica je već jednom bila udana - za glumca Chrisa Sarandona, i to punih 12 godina, a razveli su se 1979.

Poslije Bowieja je bila u dugoj vezi sa hollywoodskom zvijezdom Timom Robbinsom (55) s kojim ima dva sina.

Također, Susan ima kćer sa 55-godišnjim talijanskim redateljem Francom Amurrijem, a nagađa se kako je 67-godišnja Sarandon sada u vezi sa 36-godišnjim Jonathanom Bricklinom.

U otkrivajućem intervjuu progovorila je i o svojoj sklonosti da konzumira halucinogene gljive i čaj Ayahuasca i kazala da bi svijet bio ljepše mjesto kad bi ljudi pušili travu umjesto pili alkohol.

Kaže kako voli uzeti drogu kad je izvan kuće jer ju 'podsjeća na njezino mjesto u svemiru'. - Tada možete doživjeti vrlo duboka iskustva - kazala je i dodala kako ne voli 'kemiju' i nema potrebu za 'brzinom'.

Ipak ima i ona granice i nikad nije uzela drogu dok je čuvala djecu - kazala je glumica koja se zalagala za legalizaciju marihuane.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. rujan 2024 01:22