SVADBENI PIR ECCLESTONEOVE KĆERI

Slavica mi je rekla: Neka vjenčanje moje Petre bude spektaklularno

Skorašnje vjenčanje mlađe kćeri šefa Formule 1 Bernieja Ecclestonea i Slavice Radić Ecclestone, Petre i njezina zaručnika Jamesa Stunta moglo bi zasjeniti i ono kraljevsko princa Williama i Kate Middleton.

Naime, 22-godišnja Petra odlučila je slijediti primjer Toma Cruisea i Katie Holmes i za svečanost odabrala bajkoviti dvorac Odescalchi pokraj jezera Bracciano blizu Rima, u kojem su od brojnih zvijezda svoje veliko “da” izrekli i Martin Scorsese i Isabella Rosselini još 1979., ali i Mena Suvari i Simone Sestito.

Fantastična žena

Petrina majka Slavica Radić, koja se razvela od Bernieja 2009. nakon 24 godine braka, zatražila je da vjenčanje njezine kćeri bude najglamuroznije i najspektakularnije, a za to se treba pobrinuti Splićanka Sanda Pandža. Uspješna i svestrana Splićanka Sanda Pandža u dvorcu kao organizatorica vjenčanja radi još od 2000.i upravo je ona zaslužna za svaki raskošni detalj vjenčanja Toma Cruisea i Katie Holmes.

Iako su Petra i James za planiranje svoje svadbene svečanosti angažirali prestižnu catering agenciju Bentley’s Entertainments, sva događanja u dvorcu Odescalchi, koji je vlasništvo princeze Marije Pace Odescalchi, prolaze kroz ruke 39-godišnje domaćice dvorca iz 15. stoljeća Sande Pandže.

- Jedino što zasad smijem otkriti o vjenčanju jest da će se održati krajem kolovoza i da će biti spektakularno, neponovljivo, glamurozno i u velikom stilu. Slavica Ecclestone je fantastična žena i bila je oduševljena što će u organizaciji vjenčanja njezine kćeri Petre sudjelovati Hrvatica - otkrila je Sanda Pandža.

Napomenula je i da će prije tog velikog spektakla sigurno neko vrijeme provesti u rodnom Splitu.

Odmor u Marušićima

- To će biti uistinu velik događaj i prije toga se moram odmoriti, a nigdje se tako dobro ne odmorim kao u Marušićima pokraj Splita, gdje moja obitelj ima kuću. Sa mnom će biti i moj 12-godišnji sin Leo - ispričala je Sanda.

Sanda je iz Splita u Rim otišla nakon završene Klasične gimnazije s namjerom da se u Vječnom gradu zadrži nekoliko mjeseci. U Rimu je s izvrsnim uspjehom diplomirala ruski i hrvatski jezik i književnost. Neko vrijeme bavila se manekenstvom. Njezinu kreativnost u organizaciji prepoznala je kći Ane Fendi, Maria Teresa Venturini Fendi, i zaposlila je 1993., a kad je prijateljica, princeza Maria Pace Odescalchi, 2000. hitno tražila organizatoricu vjenčanja za svoj dvorac, Maria Fendi toplo joj je preporučila Sandu. Od tada se svestrana Splićanka brine za sva događanja u prekrasnom dvorcu. Dosad je tako organizirala vjenčanja za brojne svjetske i talijanske nogometne, glazbene, filmske i televizijske zvijezde.

U najljepšem sjećanju ostali su joj, kaže, Tom Cruise i Katie Holmes, koji su joj zahvalili porukom: “Thank you for making our wedding dream come true. Love, Tom & Katie”.

Iako Sanda zasad ne može iznositi detalje o vjenčanju Petre Ecclestone, u britanskim se medijima već tjednima govori o ekstravagantnoj trodnevnoj svadbenoj svečanosti Petre Ecclestone.

Stilizirane pozivnice

Dan prije svadbene ceremonije 300-tinjak prijatelja i članova obitelji bit će dovedeno u dvorac na svečanu večeru u oružarnici. O svoti koju će velikodušni Bernie Ecclestone potrošiti na svoju ljubimicu zasad je teško nagađati, ali sudeći prema raskošnim zarukama, bit će to, zasigurno, višemilijunski iznos. Na zaruke je, naime, potrošio više od pola milijuna funti, uključujući i 380.000 dolara koje je platio glazbenoj zvijezdi Rihanni da dođe otpjevati nekoliko pjesama. Slavica i Bernie pozivnice za vjenčanje odaslali zajedno. Uzvanicima s A-liste osobno su uručili stilizirane bež kutije u kojima su uz pozivnice bile i tri svijeće različitih mirisnih aroma s monogramom obitelji Ecclestone.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. srpanj 2024 21:40