USUSRET OSCARIMA

SJEĆATE SE OVOGA? Najbizarniji događaji s dodjela Oscara

 YouTube

U nedjelju navečer bit će održana još jedna dodjela Oscara. Tko će se blamirati, a tko će trijumfirati, znat ćemo za koji dan.

No, kako bi vas podsjetili na neka događanja iz proteklih dodjela Oscara, donosimo vam listu najbizarnijih trenutaka s crvenog tepiha.

I da, to zaista jesu događaji koje bi na crvenom tepihu teško tko mogao nadmašiti, osim možda kralja bizarnosti, Charlieja Sheena.

1. Jennifer Lawrence ove godine je tražila od modne kuće Dior da joj skroje posebnu haljinu. Naime, mlada zvijezda se prošle godine totalno blamirala kad se zbog velike haljine spotakla pred kamerama i milijunima gledatelja. Ovakav debakl ju je, kaže doživotno obilježio, pa je dioru postavila ultimatum.

2. Kad smo kod modnih promašaja, onda je tu i inače besprijekorna Angelina Jolie. Tko bi mogao zaboraviti fatalnu nogu koja je postala viralni hit? Otad pametnije bira svoje kreacije, a na svu sreću, još nije postala kao Beyonce da brani da je fotografira itko tko joj neće fotke dati na autorizaciju.

3. Događaj koji je postao sinonim za neobične kreacije na crvenom tepihu u trajno pamćenje gledateljima diljem svijeta urezala je ekscentrična Bjork. Tko bi zaboravio njezinog bijelog labuda?

4. Par godina kasnije nastup za pamćenje imali Adrien Brody i Halle Berry. Zapravo, Halle je bila prilično zatečena kad ju je presretni Adrien zgrabio i strastveno poljubio.

5. U konkurenciju Top 5 bizarnih događaja jednostavno smo morali uvrstiti i Sylvestera Stallonea te Muhameda Alija. Naime, nekadašnji boksački prvak pred milijunima ljudi koji su ih gledali uživo, ali i onima u dvorani, izazvao je Rockyja na dvoboj. Na svu sreću, u kratkom meču nitko nije stradao.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. srpanj 2024 12:11