PJEVAČICA I GLUMICA

SJEĆATE SE NIKITE? Zvijezda hrvatske dance scene 90-ih priznala: 'U vezi sam s Bogom. Da tražim muškarca željela bih da on bude što sličniji Isusu'

 Zeljko Sop / CROPIX

Nikolina Ivošević Nikita je početkom devedesetih kao pjevačica u usponu pažnju medija i publike na sebe skrenula provokativnim imidžem. Stekla je i status seks simbola, a 1995. godine preobrazila se i u kazališnu glumicu.

Iako se prije par godina zbog financijske krize sa sinom iz Zagreba morala preseliti k roditeljima u Rijeku, novim albumom ponovno pokušava pronaći svoje mjesto na hrvatskom glazbenom nebu, piše časopis Story .

- Album se zove Ratnica ljubavi. Optimistična sam usprkos groznoj situaciji na hrvatskoj glazbenoj sceni - rekla je Nikita koja se prije godinu dana vratila u Zagreb.

Što se nje tiče, stanje na sceni je gore nego što je bilo prije 20 godina.

- Došlo je do toga da album ne snima onaj tko zna pjevati, nego onaj tko ima novaca - zaključila je Nikita koja se osim u glazbu, razočarala i u kazališnu scenu u Hrvatskoj.

Progovorila je i o ljubavi.

- Već sam četiri godine u vezi samo s Bogom i zbog toga se odlično osjećam. Seksualnu energiju transformirala sam u ljubav. Da tražim muškarca željela bih da on bude što sličniji Isusu Kristu. Ako je plus to i vegetarijanac i slobodan duhom, mojoj sreći ne bi bilo kraja - zaključila je Nikita.

Pjevačica je sina dobila sa Zagrepčaninom Alenom Stojanovićem kojeg je upoznala preko jednog internetskog portala. Dopisivali su se četiri mjeseca, a kad su se sreli bila je to ljubav na prvi pogled. Ipak, veza nije opstala.

Nakon što se prestala baviti glazbom, u kazalištu komedija nastupala je u 'Crnoj kraljici', 'Malom dućanu strave', 'Jesus Christ Superstar', 'Kosi', 'Ruži na asfaltu'.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. listopad 2024 19:26