OTKRIO IZVOR

SEVERINA U BEOGRAD VODI SINA I DADILJU 'Ne želi dijete ostaviti kod oca Milana, a odsjest će u apartmanu poznatog hotela'

 Instagram

Pjevačica Severina krajem ovog tjedna održat će dva nastupa u Beogradu, a svi njezini zahtjevi koje organizatori moraju ispuniti, procurili su u srpske medije.

' Severina će boraviti u Beogradu dva dana jer će u četvrtak i petak nastupatiu jednom popularnom klubu, a tom će prilikom s njom dopustovati i sin Aleksandar. Kako bi nastupila u Beogradu, Seve je zahtijevala niz stvari koje organizatori moraju ispuniti. Tako je tražila apartman za sebe u jednom od najpoznatijih hotela u Beogradu, a dadilja njenog sina mora imati apartman pored nje. Nije planirala Aleksandra ostaviti ocu Milanu već će se o njemu cijelo vrijeme brinuti dadilja', otkrio je bliski izvor za srpski Alo.

Osim toga, Alo donosi kako je Severina tražila da i članovi njezinog benda budu u istom hotelu te želi da joj se hrana servira isključivo u sobi, a jedan od zahtjeva je bio čak i da joj za jedan obrok bude poslužen losos.

'Organizatorima su dostavili cijeli spisak hrane koju Severina jede pa su tako na vrstu liste voće i losos. Inače, Severina zahtjeva da bina bude određenih dimenzija pa će ljudi u klubu morati proširivati standardni prostor za bend i pjevača', otkriva bliski izvor za Alo.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. rujan 2024 11:30