RODIT ĆE U SPLITU

Severina: Što se Milana i mene tiče, mi smo već u braku. Spol djeteta znam, ali neću reći...

Zagreb, 261011. Arena centar.Severina Vuckovic posjetila je trgovinu obucom Mass, cije je zastitno lice, kratko prosetala i pozirala kamerama i fotoreporterima.Foto: Boris Kovacev / CROPIX
 Boris Kovačev / CROPIX / BORIS KOVACEV

Premda se nagađalo da će dijete roditi u Srbiji, gdje u zadnje vrijeme provodi najviše vremena i upravo gradi feng shui salaš, Severina je objavila da će prinovu na svijet donijeti u svom rodnom Splitu, javlja Slobodna Dalmacija .

- Imamo novo rodilište u Splitu, a i ja sam se rodila u starom splitskom rodilištu, volim more i najviše bih voljela da se naše dijete rodi na Jadranu - rekla je Seve u ponedjeljak navečer u emisiji „Ženski razgovori“ na srpskoj televiziji „Hajat“.

Na pitanje namjerava li se udati za Milana Popovića odgovorila je:

- Što se nas tiče mi smo već u braku. Mislim da se žene vjenčavaju samo da bi obukle vjenčanicu. Ja sam je već nekoliko puta oblačila i skidala - rekla je Seve.

Buduća mama kazala je da se udebljala samo šest kilograma. Dodala je kako zna kojeg je spola beba, ali je rekla da do porođaja, koji se očekuje u veljači, o tome ne želi govoriti u javnosti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 13:14