ZA SVAKI SLUČAJ

Severina još u rodilištu, iako je sve OK, i završila je s liječenjem, ostaje u bolnici zbog nadzora trudnoće!

Termin rođenja Severininog prvog djeteta, koje čeka sa srpskim poduzetnikom Milanom Popovićem, je kraj siječnja
 Nikola Vilić / CROPIX

SPLIT - Severina je noć provela u splitskom rodilištu zbog blažih komplikacija i predostrožnosti. Kako navode u bolnici, nakon terapije pjevačica se odmah osjećala bolje, a daljnji boravak potreban je isključivo zbog nadzora, kako se komplikacije ne bi ponovile. Popularna pjevačica se osjeća izvrsno, pa se čini kako je najgore prošlo.

- Severina je u odmakloj trudnoći zbog blažih komplikacija i zbog predostrožnosti zadržana u bolnici. Na ordiniranu terapiju njezine su tegobe prestale pa se s današnjim danom završilo s liječenjem i daljnji boravak je potreban isključivo zbog nadzora i preventivnih razloga kako se ne bi ponovo pojavile komplikacije. Severina se izvrsno osjeća i zadovoljna je sa smještajem u ovoj vrhunskoj ustanovi, a naše osoblje je izuzetno susretljivo - izjavio je Dr. Sc. Tomislav Strinić, predstojnik Klinike za ženske bolesti i prirode KBC Split.

Podsjetimo, pjevačica je u utorak primljena u rodilište zbog lakših komplikacija u trudnoći . Termin rođenja Severininog prvog djeteta, koje čeka sa srpskim poduzetnikom Milanom Popovićem, je kraj siječnja. On je i danas posjetio svoju zaručnicu, a s njim je ponovno bila Severinina majka Ana.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. rujan 2024 13:19