PJEVAČICA U RODILIŠTU

Severina i Milan: Zdrav način života do kraja, samo prirodan porod dolazi u obzir!

 Vesna Lalić/CROPIX

Popularna pjevačica Severina broji zadnje dane do majčinstva i u splitskom rodilištu nestrpljivo iščekuje porod svog sina. Predviđeni termin za porod bio je 7. veljače, no prvo dijete hrvatske zvijezde i njezinog zaručnika, poduzetnika Milana Popovića odlučilo je očito još malo pričekati. Severini je bio ponuđen carski rez, zbog njezinih godina i mogućih komplikacija, zbog kojih je i hospitalizirana od Nove godine, no ona inzistira na prirodnom porodu i ne preostaje joj sada ništa drugo nego čekati da krenu trudovi.

Nema izlazaka do jutra

“Želim da sve bude potpuno prirodno”, govori Severina, jer otkako je upoznala Milana Popovića sav je svoj životni stil podredila ‘prirodnom’. Izlaske do jutra, bojanje kose raznim kemikalijama i skupe kreme zamijenio je sasvim novi režim. Poduzetnik Popović je, naime, veliki poklonik kineske alternativne medicine. Svoje je navike ispijanja raznih čajeva po ayurveda medicini prenio i na svoju zaručnicu. Ona je počela piti čaj za jačanje korijena kose i njen sjaj, te se prestala bojati umjetnim bojama. Prestala je stavljati i jaku šminku na lice, a šminkala se samo za nastupe. Počela je i ranije odlaziti na spavanje.

Nakon koncerta Amy Winehouse 18. lipnja prošle godine u Beogradu, na čuđenje prijatelja Milan i Severina nisu otišli u beogradski noćni život, već na počinak prije ponoći. Pjevačica koja je i inače pazila na prehranu i redovito vježbala, uz Milana je počela proučavati i feng shui način života. U jesen je snimljena vidno mršavija, te je priznala kako je sa svojih 59 pala na 54 kilograma, a sve zahvaljujući novom načinu života. Kad je zatrudnjela, još je nekoliko mjeseci imala energične nastupe i pridržavala se feng shui dijete. Ona ima postulat - nije bitno što jedete, već gdje jedete. Prostor treba obogatiti motivima mora i cvijeća i jesti puno zelenih namirnica.

Na zadnjem koncertu prije no što je zbog komplikacija završila u bolnici, rekla je da njeno dijete točno zna što i kada želi jesti.

Ustrajna u odluci

No, odmah nakon Nove godine, točnije 2. siječnja, Severina na petom katu novog splitskog rodilišta čuva trudnoću. Iako se nagađalo kako će zbog svojih godina u kojima se smatra starijom prvorotkinjom, ali i zbog komplikacija koje je imala, roditi carskim rezom, Severina je odlučila do kraja ustrajati na odluci da rodi prirodnim putem. Porođaj u vodi u splitskoj bolnici još nije u funkciji, no Severina je ipak, doznajemo, poželjela barem pogledati kadu. O stanju u kojem je splitsko rodilište Severina se zajedno s Milanom Popovićem došla uvjeriti prije božićnih blagdana, te je zadovoljna zaključila da će upravo tamo roditi svoje prvo dijete.

Članak u cijelosti pročitajte u tiskanom izdanju Jutarnjeg lista

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. rujan 2024 12:38