LIJEPA DEJANA

SEKSI SRPKINJA ŽELI OSVOJITI HRVATSKU MODU U Lijepu našu seli odmah, bez dečka koji je završio u zatvoru zbog pokušaja ubojstva

 Instagram

Jedna od najpoznatijih srpskih manekenki iznenada je donijela odluku o zaokretu u karijeri, koju kani nastaviti u Hrvatskoj.

Dejana Živković je, osim po nošenju revija, u Srbiji bila poznata i kao televizijska voditeljica, ali Blic piše da želi odseliti u Italiju, no prije toga u svijetu manekenstva i modelinga želi ostaviti traga u Hrvatskoj.

- Danas snimam posljednju emisiju jer se ukida proljetna TV shema. Okrećem se manekenstvu i modelingu, prvo u Hrvatskoj, a onda idem u Milano, gdje bih trebala potpisati vrijedne ugovore. To mi je trenutno najbitnije - rekla je manekenka.

Odlaskom iz Srbija, Dejana će, čini se, ostaviti i dečka, izvjesnog Jovana Vukotića. On je nedavno zbog pokušaja ubojstva završio u zatvoru na godinu dana, a premda mu je Dejana navodno obećala čednost, ipak je odlučila okrenuti novu stranicu u životu i u Hrvatsku seli već za nekoliko dana.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. rujan 2024 19:18