OPTUŽILA GA KĆI

SCARLETT BRANI WOODYJA ALLENA 'To su nagađanja, on nije okrivljen za napastovanje maloljetnica'

 SIPA

Scarlett Johansson progovorila je po prvi puta o pismu koje je posvojena kći Woodyja Allena, Dylan Farrow napisala medijima, a u tom pismu optužuje Woodyja za seksualno zlostavljanje dok je bila maloljetnica.

U tom pismu je Dylan prozvala i brojne hollywoodske glumice jer navodno za sve znaju, a svi o tome šute. Među njima je bila i Scarlett, jednu od omiljenih Allenovih glumica, a glumila je i u njegovom hitu 'Vicky, Christina, Barcelona'.

'Mislim da je neodgovorno uzeti hrpu slavnih imena s 'Google alertom' i odjednom ubaciti njihovo ime u situaciju koju nitko od nas nikako ne bi mogao komentirati', rekla je Scarlett te dodala: 'Za mene je to potpuno neodgovorno'.

'Nije to situacija u kojoj je netko optužen te proglašen krivim za nešto, ne možeš onda govoriti kako ne podržavaš takav stil života. To su sve nekakva nagađanja', objasnila je glumica.

Na pitanje je li zbog tih optužbi vidi Woodyja drugačijim očima, Scarlett je rekla: 'Ja ne znam ništa o tome, bilo bi suludo od mene da radim ikakve pretpostavke na bilo koji način', zaključila je Scarlett.

Podsjetimo, Dylan Farrow je izjavila kako ju je Woody zlostavljao dok je bila djevojčica te je to opisala riječima: 'Govorio mi je dok je to radio, šapćući mi da sam dobra djevojčica, da je to naša tajna, obećavajući mi da ćemo ići u Pariz i da ću biti filmska zvijezda'.

Međutim, predstavnici slavnog redatelja kažu kako su stručnjaci su zaključili da nije bilo vjerodostojnih dokaza o zlostavljanju, da Dylan Farrow nije mogla razlikovati zbilju od mašte i da joj je vjerojatno njezina majka Mia Farrow rekla šta da kaže.

Sam redatelj kasnije je izjavio da je to način Mije Farrow da mu se osveti zato jer se rastao od nje prije 21 godinu kada je započeo vezu sa svojom drugom posvojenom kćerkom Soon-Yi Previn, s kojom je sada u braku već 16 godina.

'Njezina zlonamjernost je bila toliko očita da čak nisam ni unajmio odvjetnika. Naivno sam mislio da će tada optužbe biti odbačene jer, naravno, nikad nisam zlostavljao Dylan i svaka razumna osoba je mogla vidjeti da se radi o uroti', zaključio je tad redatelj.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. srpanj 2024 09:38