SARA CARBONERO I IKER CASILLAS

Saru Carbonero poljubac je lansirao na Berlusconijevu televiziju

Atraktivna reporterka toliko je očarala talijanskog premijera da joj je odmah ponudio ugovor
 AFP

Poljubac koji joj je nakon osvajanja titule svjetskih nogometnih prvaka u Južnoj Africi pred uključenim kamerama, dok ga je intervjuirala, spontano dao njezin zaručnik, španjolski vratar Iker Casillas, novinarki Sari Carbonero donio je i pozamašni ugovor.

Redakcija prekrasnih žena

Naime, vjerojatno zbog izljeva strasti pred milijunskim auditorijem, što je odmah postalo jedna od udarnih tema, pažnju na atraktivnu reporterku i voditeljicu španjolske TV kuće Telecinco obratio je i talijanski premijer i medijski mogul Silvio Berlusconi. Poznatog ljubitelja žena očito je očarala kombinacija ljepote i poznavanja najvažnije sporedne stvari na svijetu te je 24-godišnjoj Španjolki iz Toleda, samo dva tjedan od ‘kobnog’ poljupca, odlučio ponuditi ugovor na svom Mediasetu.

Sara Carbonero, koju je nedavno američki magazin FHM proglasio najseksepilnijom novinarkom na svijetu, već je potpisala svoj transfer na TV kanalu Mediaset Premium i od jesenske sezone postat će dio sportske redakcije tog talijanskog televizijskog operatera, a time se i pridružiti kolekciji prekrasnih žena koje je oko sebe okupio Berlusconi. No vjerojatno je prije svega to bio i dobar potez Berlusconijeva tima, jer Mediaset Premium živi od pretplatnika, čiji će se broj nakon ovako zanosnog reporterskog transfera zasigurno povećati.

Znači li to i preseljenje prekrasne Španjolke u Italiju, još nije poznato, baš kao ni ostali detalji njezina ugovora, a kako će se to odraziti na njezinu vezu s Ikerom koji je vratar Real Madrida i time je vezan za španjolsku prijestolnicu, pokazat će vrijeme.

Dobro poznaje nogomet

Bude li par morao održavati vezu na daljinu, Casillas si neće, sudeći po reakcijama, točnije optužbama nakon jednog poraza španjolske reprezentacije na SP-u, smjeti priuštiti loš dan na terenu, kako odmah zbog toga mediji ne bi razapeli njegovu dragu.

Naime, Sara je ispala glavni krivac kada je Casillas primio gol od Švicaraca, jer je izvještavala s terena za Telecinco samo nekoliko trenutaka prije no što je lopta španjolskom vrataru ušla u mrežu. Odmah su je okrivili da je ljubimca nacije time dekoncentrirala, prozvavši je brže-bolje španjolskom wagsicom, kako nazivaju omražene djevojke i supruge engleskih nogometaša. Nitko je naravno nije kovao u zvijezde kada su Španjolci na kraju ipak osvojili titulu najboljih nogometaša svijeta, no stiglo joj je priznanje u obliku ugovora s Mediasetom.

No iako joj je ljepota sigurno jedan od glavnih aduta, koji joj osigurava dobivanje intervjua s gotovo svim svjetskim nogometašima, većina ih tvrdi kako je ona i vrlo dobra u svom poslu. Još studira novinrstvo na madridskom sveučilištu, karijeru je započela na radiopostaji, a ubrzo je dobila ponudu za posao na televizijskoj postaji La Sexta. U vrlo kratkom vremenu uslijedio je njezin transfer na mnogo utjecajniji Telecinco, a od jeseni je očekuje dokazivanje u Berlusconijevu ‘dream teamu’.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. srpanj 2024 16:09