PREKO TRNJA DO ZVIJEZDA

'S 18 GODINA BILA SAM BESKUĆNICA' Jeniffer Lopez progovorila o najtežim trenucima svog života prije nego je postala zvijezda

Sebe je vidjela u show biznisu, no njezini roditelji za to nisu htjeli niti čuti, pa je ubrzo napustila obiteljski dom.

Bogatstvo Jeniffer Lopez procijenjeno je na oko 250 milijuna dolara. Ipak, u njezinom životu nije sve uvijek teklo glatko. U novom intervjuu za W magazin otkrila je kako je u jednom trenutku kao tinejdžerka bila 'beskućnica'.

S 18 godina, kazala je, bila je primorana spavati na kauču u plesnom studiju nakon svađe sa svojom majkom Guadalupe Rodriguez oko svoje karijere.

Sebe je vidjela u show biznisu, no njezini roditelji za to nisu htjeli niti čuti, pa je ubrzo napustila obiteljski dom.

- Nisam željela ići na fakultet, već plesati. Neprestano sam se oko toga svađala s majkom, pa sam otišla - kazala je.

Nije prošlo dugo vremena, a Jennifer je postala slavna. Ipak, kaže kako joj je dugo trebalo da se, nakon djetinjstva u Bronxu, navikne na holivudski način života.

- Mrzila sam L.A. Pitala sam se gdje mogu kupiti mlijeko i zašto ovdje nitko ne šeta ulicom. S vremenom sam ga zavoljela, no još uvijek mi ne daje snagu koju mi je davao Bronx.

Jeniffer Lopez sada je pjevačica i glumica , ali i modna dizajenrica te televizijska producentica. Dosad je glumila u preko 30 filmova, četiri televizijske serije i snimila osam studijskih albuma.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. rujan 2024 04:18